Transparan Demet 'Zirve'ye çıkamadı

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Demet Akalın, 2 yıl aradan sonra çıkardığı ‘Zirve’ isimli albümünün tanıtım konserini Maslak Venue’de gerçekleştirdi.

Organizasyonu eşi Önder Bekensir’in üstlendiği gecede Akalın, katılımın az olması nedeniyle sahneye 1.5 saat gecikmeli çıktı.

2 bin 500 TL’den satışa çıkan locaların boş kalması seksi popçunun moralini bozarken, devreye giren eşi, en ön sıralara arkadaşlarını oturttu.

Şarkılarını önce ‘playback’ olarak seslendiren popçu, kameraların dışarı çıkartılmasının ardından çıplak sesiyle konserine devam etti.

Geceye katılan Hande Yener, ‘Akalın, sizden kısa bir süre sonra albüm çıkarmış oldu. Aranızda nasıl bir rekabet olacak?’ sorusuna ‘Demet ayrı ben ayrı, rekabet yok’ yanıtını verdi.

Kocam kıskanmaz

Gecede, transparan siyah kostümüyle dikkat çeken Demet Akalın, ‘Eşiniz kıskanmaz mı?’ sorusu üzerine “Hayır. Kıyafetimin çok yakıştığını söyledi” dedi. Önder Bekensir, kuliste seksi popçuyu öpücüklere boğdu.

Alıntıdır!

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Tek kelimeyle rüküşler kraliçesi.:dusun:

Onlar için sevgi, aşk nedir ki= para :eek:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
kıyafeti berbat ötesi eşi de maşallah amma genişmiş öyle bişey giysem eşim beni kıskanmasa boşarım ben o adamı be:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar