Too Faced Lip Injection Extréme

okypete

Daimi Üye
Katılım
2 Ekim 2010
Mesajlar
16.867
Tepki
19.396
Puan
113
Konum
antalya


























Eskiden bu tip ürünleri satın alan ve onları çantasından ayırmayan insanlarla çok dalga geçerdim. Dudak dolgunlaştırıcı serum mu? Hadi siz de oradan! Dudak dolgunlaştırıcı lipgloss'mu? Ha ha ha! Mat ruj gibi şık bir şey varken lipgloss'a kim bakar? Sonra, mat rujun zaman zaman dudakları ne kadar ince ve kuru gösterdiğini fark ettim. Bunu piyasadaki her mat ruj için söyleyemeyiz, ne de olsa Chanel, Sephora ve NARS'ın çok güzel mat rujlarıda söz konusu... Ama bir dudak parlatıcısının yarattığı üç boyutlu etkiyi, o dudakları sanki yüzden dışarı doğru ittiren ıslaklığını, ayrıca tazeleme rahatlığını inkar edemeyiz. Ben edemem. Artık edemiyorum.


İşte 10dakika'nın 'Make Up Your Mind Beauty Weekend'inde keşfettiğim, keşfettikten sonra da müptelası olduğum bir ürün Too Faced Lip Injection Extréme. Ambalajı fazlasıyla kız işi ve pembecik. Ama etkisi şahane. Dudağınıza sürüyorsunuz. Sıradan, şeffaf bir parlatıcı gibi dudağı parlatıyor. Birkaç saniye sonra dudaklarınızda (bence çok keyifli) bir yanma ve ferahlama hissi duymaya başlıyorsunuz. Eğer dayanıp da aynaya biraz bekledikten sonra bakarsanız, dudaklarınızın bir beden büyüdüğünü görüyorsunuz.



Bu şişirme operasyonunu sizler için gerçekleştirecek iki diğer ürün de aktarlardan kolaylıkla bulabileceğiniz zencefil ve tarçın yağı. Ben yine de Too Faced'i tavsiye ediyorum. Bir keresinde tarçın yağını biraz fazla kaçırıp 'arı sokmuş dudaklarla' kalakalmıştım.


Bir de şöyle bir soru sorabilirsiniz tabii kendinize: "Dudaklarımın şişirilmeye ihtiyacı var mı?" Benim bu soruya cevabım 'kesinlikle hayır'dı. Oysa ürünü kullanmaya başlayınca fark ettim ki Angelina Jolie bile dudaklarının olduğundan azıcık daha şişkin görünmesine bir şey demez. Nude renkleri tarcih ediyor olabilir ama kendisini hiç mat rujla gördünüz mü? Her daim ıslak parlatıcılar sürüyor.

Too Faced'in bu çapkın ürününü siz de bir deneyin sonra karar verin derim.





alıntıdır

 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst