Ton Balıklı Pizza (Ekmek hamurundan)

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Tonbalıklı%20PizzaB.jpg


Ton Balıklı Pizza

1 ekmek hamuru 1 kutu ton balığı 6 yemek kaşığı konserve mısır 5 adet siyah zeytin 2 adet kuru soğan 1 yemek kaşığı margarin 1 yemek kaşığı ketçap 1 yemek kaşığı domates salçası 2 yemek kaşığı taze kaşar (rendelenmiş) 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı kekik

Tarif:
• Soğanları yarım ay şeklinde doğrayıp, 1 kaşık margarinle pembeleştirin.
• İçine ketçap, domates salçası, karabiber, tuz ve 1 kahve fincanı su katıp, 2 dakika kaynatın.
• Pizza tepsisini zeytinyağıyla yağlayın.
• Ekmek hamurunu tepsiye kenarlarını yükselterek incecik yerleştirin.
• İçine, hazırladığınız karışımı yayın.
• Kekiği tuz serper gibi serpiştirip üzerine mısır, ton balığı, ince halka şeklinde doğranmış domatesleri ve çekirdekleri çıkarılmış zeytinleri koyun.
• 175 derecelik fırında 15 dakika pişirin.
• Sıcak servis yapın.
Alıntıdır...
 

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
41
Konum
Almanya
bende pizzayi en cok tonbalikli severim birde soganla biber cok yakisiyor:catalbicak:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst