Tok tutan öğün: Yulaflı omlet

Aşk Sancısı

Daimi Üye
Katılım
23 Mart 2013
Mesajlar
3.931
Tepki
2.550
Puan
113
Konum
Kocaeli
2498950-728xauto.jpg


Malzemeler:

4 adet yumurta

½ çay bardağı süt

1 yemek kaşığı zeytinyağı

Tuz

Karabiber

2 yemek kaşığı yulaf ezmesi

½ yemek kaşığı tereyağı

Kaşar peyniri

Yapılışı:

Yumurtaları derin bir karıştırma kabına koyun ve iyice çırpın.

Süt, zeytinyağı, tuz, karabiber ve yulaf ezmesini ekleyip karıştırın.

Yapışmaz tabanlı bir tavada tereyağını eritin, üzerine omlet karışımınızı dökün ve pişirin.

Üzerine rendelediğiniz kaşar peynirini ekleyin.

Ters çevirerek diğer tarafını da pişirin ve kıyılmış maydanoz ile servis edin.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst