Timberlake’in Yeni Albümü 1 Milyon Sattı

Tılsım

Daimi Üye
Katılım
10 Şubat 2013
Mesajlar
8.231
Tepki
6.213
Puan
113
Konum
♥ Dünya ♥

369714.jpg

Timberlake’in Yeni Albümü 1 Milyon Sattı
Dünyaca ünlü sevilen şarkıcılardan biri olan Justin Timberlake, 7 yıl aradan sonra çıkardığı albümü ile 1 milyon satış rakamına ulaştı.


Uzun süredir albüm çalışmalarına ara vermiş olan Justin Timberlake, dünya çapında üne sahip bir isim. Oldukça genç yaşlarda üne sahip oldu. Piyasaya çıktığı andan itibaren beğeni kazanan Justin Timberlake, hem yakışıklılığı hem de güzel sesi ile herkesin beğenisini kazanmıştı. İlk olarak bir müzik grubu içerisinde olan Timberlake, 2002 yılında ilk albümünü çıkardı. Justified isimli albümü ile dünya çapında beğeni yakalayan başarılı şarkıcı, ikinci albümü ile de aynı beğeniyi korudu. 2006'da çıkardığı Future Sex / Love Sounds albümüyle de ününü giderek arttıran Timberlake, sadece şarkıcılık ile kalmadı. Aynı zamanda iyi bir söz yazarı da olan Timberlake, aktörlüğe de adım attı.

Genç yaşına rağmen başarıları ödüllendirilmiş olan Justin Timberlake, yeni albüm çalışmasıyla da hayranlarını sevindirdi. Uzun bir aranın ardından yeniden ortaya çıkması ve güzel ses tonu ile okuduğu parçaları sevenlerini memnun etti. Albümüne ''The 20/20 Experience'' adını veren Justin Timberlake, tanıtım konserlerine devam ededursun, albüm satışları patladı bile. Albüm piyasaya çıkar çıkmaz yok satmaya başlamıştı. Şimdi ise alınan bilgiler satış rakamının 1 milyonun üzerine çıktığına yönelik. Uzun süren bir çalışmanın ardından piyasaya sürdüğü albümü ile gönülleri yeniden fetheden Timberlake, yeni şarkılarının hafızalara kazıyacağa benziyor.

Justin Timberlake, bir önceki albümü Future Sex / Love Sounds ile Grammy ödülüne layık görülmüş, dünya çapında başarısını kanıtlamıştı. Şimdi bu albümü ile yine yeni bir ödülün sahibi olabilir. Yeni albümüyle yeniden müzik severlerin karşısına çıkan Amerikalı şarkıcı, konser hazırlıklarına da büyük bir hızla devam ediyor.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst