The Hobbit : An Unexpected Journey Part 1 (2012)

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Hobbit-1287758512.jpg


The Hobbit:part 1

Yönetmen: Peter Jackson,

Oyuncular: Orlando Bloom, Elijah Wood, Liv Tyler, Cate Blanchett, Evangeline Lilly, Ian McKellen, Hugo Weaving, Saoirse Ronan, Sean Astin, David Tennant, Andy Serkis, Christopher Lee, Lee Pace, Ron Perlman, Bill Nighy, Ian Holm, Doug Jones, Marton Csokas, Stephen Fry, Leonard Nimoy, Graham McTavish, Martin Freeman, Evangelina Lily, Benedict Cumberbatch, Jed Brophy, Richard Armitage, Harry Sinclair, Aidan Turner, Dominic Keating, Stephen Hunter, Mikael Persbrandt, Michael Mizrahi, Sylvester Mccoy, Robert Kazinsky, John Callen, Peter Hampleton, Peter Hambleton, Ryan Gage, Adam Brown, Jeffrey Thomas, Rob Kazinsky, William Kircher, Mark Hadlow, Barry Humphries, James Nesbitt, Brian Blessed, Conan Stevens, Ken Stott, Dean O'Gorman, Luke Evans,

Senaryo: Peter Jackson, Guillermo del Toro, Fran Walsh, Philippa Boyens

Senaryo (Kitap): J.R.R Tolkien,

Yapımcı: Peter Jackson, Fran Walsh, Philippa Boyens, Ken Kamins, Zane Weiner, Carolynne Cunningham, Mark Ordesky, Callum Greene

Yapım: 2011_2012 - ABD
Tür: 3 Boyutlu, Aksiyon, Dram, Fantastik, Macera,
Süre: 160 dakika

Bilbo Baggins sakin hayatını rutin bir şekilde sürdürürken kapısı çalınır ve içeriye Gandalf girer. Bilbo Baggins ve beraberinde 13 cüce, Ejderha Smaug’un zamanında cücelerden çaldığı hazineyi kurtarmak üzere uzun bir macera için ilk adımlarını atacaklardır.

Kaynak :sinemalar.com

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul

'The Hobbit'ten ilk fragman!

2012'de gösterime girecek 'The Hobbit: An Unexpected Journey'nin ilk fragmanı yayınlandı.

İşte 2012'de vizyona girecek ve sinemaseverlerin merakla beklediğ 'The Hobbit: An Unexpected Journey' filmin fragmanı:

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
The Hobbit An Unexpected Journey
[DM]video/xsmukm_le-hobbit-le-voyage-inattendu-the-hobbit-an-unexpected-journey-trailer-bande-annonce-v2-vo-hd_shortfilms[/DM]
 

sıladayım

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
15.208
Tepki
27.374
Puan
113
Konum
trabzon
Gerçektende güzel bir filim mutlaka gitmeliyim bu filime:huhuu:ama önceeee Alacakaranlık şafak vakti2 yi izlemek istiyorum bende şafak sayıyorumgel 16 kasım geeeelllll-kop-kop
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Lotr serisini peşpeşe izleyerek bu ifadeye benzemiştim :D en sevdiğim filmlerin başında gelir bunu da yüksek ihtimalle izlerim
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Hobbit filminin tanımadığımız karakterleri

"Hobbit: Beklenmedik Yolculuk", Yüzüklerin Efendisi severlerin çok iyi bildiği gibi Frodo'nun amcası Bilbo'nun maceralarını konu alıyor. Film 14 Aralık'ta sinemalarda ama onun öncesinde filmin karakterlerini tanıtan 17 yeni afişi yayınlandı. Karakterlerin dördünü daha önceki filmlerden biliyoruz ancak geri kalan 13 karakterle yeni tanışıyoruz.

file_.ashx


Balin

Üçüncü çağın 2763. yılında doğmuştur. Dwalin’in kardeşidir. Balin, Yalnız Dağ(Erebor) Smaug tarafından alınmadan önce orada doğmuştu. Ordaki Kral Thror’un egemenliği altında çocukluğunu geçirmiştir. Daha çok genç yaşındayken Smaug yüzünden halkı katledilirken ordan kaçmayı başaran sayılı kişilerdendir.

file_.ashx


Bifur

Kafileye kuzenleri Bofur ve Bombur ile birlikte katılmıştır. Kafile sonunda hazineden payını almış ve son derece zengin biri haline gelmiştir. Hazineden payını aldıktan sonra Erebor’da yaşadı ve bir daha hiç maceraya atılmayarak kuzenleri ile birlikte huzurla öldü.

file_.ashx


Bofur

Kafileye kuzeni Bifur ve kardeşi Bombur ile birlikte katılmıştır. Kardeşine, şişman olduğu için sürekli yardım etmek zorunda kalmıştır. Kafile sonunda son derece zengin biri olmuş ve hazinden payını almıştır. Çok önemli bir cüce haline gelmiştir. Bir daha hiç maceraya atılmamış ve Erebor’da kardeşi ve kuzeniyle birlikte huzurlu bir şekilde ölmüştür.

file_.ashx


Bombur

Kafile’ye kuzeni Bifur ve kardeşi Bofur ile birlikte katılmıştır. Bombur oldukça şişmandır ve ömrünün son zamanlarında oturduğu yerden onu ancak 6 genç cüce kaldırabiliyordur. Kafilede her zaman birkaç kişilik öğün tüketmiş bu da kafilenin işini her zaman zorlaştırmıştır. Kardeşi Bofur ve kuzeni Bifur, şişman olduğu için sürekli Bombur’dan çok çekmişlerdir. Şişman olduğu için her zaman sona kalmış ve bundan da hep rahatsız olmuştur. Bombur yolculuk sırasında efsunlu göle düşmüştür.Bu yüzden arada bir uyuklayıp güzel rüyalar görmüştür. Kafile sonunda hazineden payını almıştır ve son derece önemli ve zengin biri haline gelmiştir. Erebor’da huzurlu bir şekilde kuzeni ve kardeşi le birlikte ölmüştür ve bir daha hiç maceraya atılmamıştır.

file_.ashx


Dori

Üçüncü çağın 2750′li yıllarında doğduğu tahmin ediliyor. Nori Ve Ori ile kardeştir. Cüceler arasında en kaslı ve güçlü cüce olduğu için Yalnız Dağ'a yolculuk sırasında çoğu kez Bilbo Baggins’i sırtında taşımış ve ona göz kulak olmuştur.

file_.ashx


Dwalin

Üçüncü Çağın 2772. yılında doğmuştur. Fundin’in oğludur ve Balin’in kardeşidir. Dwalin’in mavi sakalları ve mavi giysisi her zaman dikkat çekmiştir. Dwalin, kral soyundan gelirdi ve çok güçlü bir cüceydi. Thorin ve Kafilesi için seçilen güçlü kişilerdendi. Kafile sonunda amacına ulaştığında dağın dibindeki krallıkta Dain’in yönetiminde huzurla yaşadı. 3112 yılında Erebor’da huzurla can verdi. Erebor’a yerleştikten sonra asla macera yaşamadı ve hiç oğlu olmadı ve evlenmedi.

file_.ashx


Fili

Üçüncü çağın 2859. yılında doğmuştur. Kafilede Kili’den sonra en genç olan kişidir. Fili Ve Kili Kafilenin en genç üyeleri olmaları sebebiyle tehlikelerde hep en önden yollanırlardı. Fili ve Kili kardeştir. Neşeli, enerjik karakterlerinden dolayı hikayede oldukça fazla isimleri geçer. Fili Beş ordular savaşı sırasında Thorin’i korurken ölmüştür.

file_.ashx


Gloin

Üçüncü çağın 2783. yılında doğmuştur.Babası Groin’dir. Oin ile kardeştir. Yüzüklerin Efendisi filmindeki Gimli’nin babasıdır. Kafilede kardeşi Oin ile birlikte odun toplama ve ateş yakma görevi onlarındı ve en iyi kafilede onlar yakıyorlardı. Thorin ve kafilesinde Bilbo’yla birbirlerini pek sevmezlerdi. Yaşlandığında Elrond’un divanına cüceleri temsil etmeye gitmiştir. Ömrünün son günlerini mutluluk ve huzur içinde orta dünyada geçirdi.

file_.ashx


Kili

Üçüncü çağın 2864. yılında doğmuştur. Gandalf, Bilbo Baggins ve Thorin Meşekalkan’ın da dahil olduğu 13 cüce’den oluşan grubun en genç olanıdır. Fili Ve Kili Kafilenin en genç üyeleri olmaları sebebiyle tehlikelerde hep en önden yollanırlardı. Fili Ve Kili kardeştir. Neşeli, enerjik karakterlerinden dolayı hikayede oldukça fazla isimleri geçer.Kili Beş ordular savaşı sırasında Thorin’i korurken ölmüştür.

file_.ashx


Nori

Üçüncü çağın 2750′li yıllarında doğduğu tahmin ediliyor. Dori ve Ori ile kardeştir. Eğlenceli bir kişiliğe sahiptir. Erebor’da yaşamını sürdürmüştür. Kafile sonunda Erebor’daki hazineden payını almış ve zengin biri haline gelmiştir.

file_.ashx


Oin
Üçüncü çağın 2774. yılında doğmuştur. Babası Groin’dir.Gloin ile kardeştir. Kafilede kardeşi Gloin ile birlikte odun toplama ve ateş yakma görevi onlarındı ve en iyi kafilede onlar yakıyorlardı. Durin’in soyundan gelirdi ve kafile için seçilmiş yetenekli bir kişiydi. Ereborda 50 yıl kadar yaşadı. Orada zengin hale geldi. Moria kapısının önündeki gölün bekçisi ile savaşırken öldü.

file_.ashx


Ori

Üçüncü çağın 2750′li yıllarında doğduğu tahmin ediliyor. Dori ve Nori ile kardeştir. Gri bir cübbesi vardır. Genellikle Ereborda yaşamını sürdürmüştür. Kendine düşen hazinedeki payı almış ve son derece zengin ve saygın bir cüce haline gelmiştir. Mazarbul odasında goblinler tarafından öldürülmüştür.

file_.ashx


Thorin

Durin soyundan gelen Thròr’un oğlu Thorin Meşekalkan, cücelerin en saygın olanlarındandır. The Hobbit’te Yanlız Dağ’a giden cücelerin başında olan kişidir. Thorin, üçüncü çağın 2746. yılında Yalnız Dağ’da (Erebor) doğdu. Ejderha Smaug’un Yalnız Dağ’ı ele geçirmesinin ardından babası Tharin ve dedesi Thror ile yan kapıdan kaçarak kurtuldu. Uzun süre gençliği, gezgin bir halk olarak gezmesiyle geçti.

file_.ashx


Bilbo Hobbit

Beklenmedik Yolculuk, Yüzüklerin Efendisi severlerin çok iyi bildiği gibi Frodo'nun amcası Bilbo'nun maceralarını konu alıyor. Film 14 Aralık'ta sinemalarda ama onun öncesinde filmin karakterlerini tanıtan 17 yeni afişi yayınlandı. Karakterlerin dördünü daha önceki filmlerden biliyoruz ancak geri kalan 13 karakterle yeni tanışıyoruz.

file_.ashx


Gollum


file_.ashx


Gandalf


file_.ashx



CNNTÜRK



 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Özlemişim be çok güzeldi :eek: Gollum'un maviş tip tip bakan gözlerini yirim ya ne tatlı bir yaratıktır o öyle


[DM]video/xvlzui_the-hobbit-an-unexpected-journey-gollum-and-bilbo_shortfilms#.UPO-D_KcQpA[/DM]

andy-serkis-gollum-the-hobbit-an-unexpected-journey.jpg


the_hobbit_an_unexpected_journey_by_ahmetbroge-d5nmoml.jpg


the-hobbit-an-unexpected-journey-dwarves1.jpg


the_hobbit_an_unexpected_journey-HD.jpg


the-hobbit-an-unexpected-journey-tv-spot-309036244.jpg


the-hobbit-an-unexpected-journey-bilbo-hole-party.jpg
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst