The Flash

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
The Flash Tanıtım
[DM]video/x1uvvtn_the-flash-extended-trailer_tv[/DM]

[DM]video/x1uru4q_the-flash-promo-don-t-blink-vo-hd_tv[/DM]

Arrow'un Yaratıcılarından THE FLASH Dizisi Geliyor!

Yeni Bir Süper Kahraman Dizisi “The Flash”

CW hem “süper kahraman” dizilerini, hem spin-offları hem de “backdoor pilot”ları çok sevmişe benziyor. The Originals’ın ardından Veronica Mars ve Supernatural’a da spin-off geldiğini duyuran The CW kanalının 2014 sonbahar planlarından bir diğeri de yepyeni süper kahraman dizisi “The Flash”.

10-arrow-flash-spinoff-gifs-cw-lightning-1.gif


Geleceğin Flash’ı Barry Allen ile Arrow’un bu sezonundaki “The Scientist” bölümünde tanıştık, “Three Ghosts” bölümünde de tekrar izledik. Grant Gustin (Glee) tarafından canlandırılan Flash için The CW önceleri Arrow’un 20.bölümü olarak yayınlanacak bir “backdoor pilot” düşünüyordu. Ancak The Scientist ve Three Ghosts bölümlerinin başarısından ve Barry Allen karakterinin çok sevilmesinden olsa gerek kanal fikrini değiştirdi ve The Flash dizisi için bağımsız bir pilot bölüm çekmeye karar verdi.


The-Flash-origins-in-Arrow-season-2.jpg



cw-flash-costume-image_04.jpg


flash-set-costume4-38089.jpg
ustv_arrow_poster_1.jpg


Grant Gustin (Flash) & Stephen Amell(Green Arrow)

DC Comics tarafından yayınlanan Flash şüphesiz ki Süper Kahramanlar arasında en sevilenlerden. (Sheldon Cooper’ın en sevdiği olduğunu biliyoruz ki bu dizi ile ilgili yorumu ne olacak onu da çok merak ediyorum) Flash karakteriyle Arrow’un yalnızca 2 bölümünde Felicity kadar bizim de kalbimizi kazanan Grant Gustin dizi ile ilgili umutlarımızı arttırıyor. Hele ki Arrow’un ilk bölümünden şimdiye geldiği nokta göz önüne alınırsa…

Flash dizisinin pilot bölümü David Nutter (The X-Files) tarafından yönetilecek. Grant Gustin ile birlikte pilot bölümde yer alacak bir diğer isim Jesse L. Martin. Law & Order dizisinden anımsanabilecek Martin, Flash’ta Dedektif West karakterini canlandıracak. West Barry Allen için “güvenilir bir baba figürü” olacak.

Flash dizisinin yapımcıuları Greg Berlanti, Andrew Kreisberg ve David Nutter. Berlanti ve Kreisberg Geoff Johns ile birlikte dizinin yazar kadrosunda da yer alacaklar.

Arrow’da bildiğiniz üzere -şimdilik- hiçbir doğaüstü “güç” söz konusu değil. The Flash’da ise bu pek mümkün görünmüyor. Ne diyelim; gerçekten büyük heyecanla bekliyoruz.


1375314988.jpg


Barry_Allen_as_The_Flash_-_first_look.png


Grant_Gustin_as_The_Flash-4.png




 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
1.Bölümü izliyorum canlı yayın yapayım :findikim:

Ufak Barry'yi gösterdi annesi tuhaf biçimde öldümü desem ortadan kayboldu mu desem bilemedim ışık mışık birşeyler oldu o ara abur cubur yiyordum dikkatim dağıldı :kptmya:

Baba zan altında demek :dusun: "Doktor karısını öldürmekle suçlanıyor. Nora Allen öldü" diye bir gazete sayfası vardı Barry'nin annesi yani...


bpDF158.gif


Arrow'da da olan sahne çıktı oğlan aynen gifteki gibi düştü etti iki seksen yerde kalbi durdu hastane olayı vs :ne: ama 9 ay sonrasına gittiler komadaymış bir anda insanın ödünü patlatır bir edayla uyandı :hihi: Ne oldu diyor yıldırım çarptı diyorlar ama aynaya bakıp "Yıldırım çarpınca karın kaslarım mı oldu?" dedi (yok oğlum yıldırım çarptı bir anda flaaash oldu :foto:bu da CMYLMZ'ın pamuk muhabbeti gibi oldu ) açıklanamaz bir şekilde hücresel yenilenme durumudaymış :D

İris'ın (ki kızı sevmedim başka tip mi bulamamışlar nerde bizim Felicity nerde bu kız:hihh:) yanına kafeye gitti kız bunu görünce ay ayy oldu :eek: ama Barry'nin reflexler çok iyi sadece kullanmayı bilmesi gerekiyor gibi tepsi düşmeden önce gördü ama birşey etmedi şaşırdı sadece :huhuu:

Sonunda durumu çaktı "Ne oluyor bana" diye tutuştu koşuyor mu ışınlanıyor mu belli değil :uc: ooo sevdi yeni halini :ko

Ayyy çatlıcam bunun hareketlerini test ederken komik giydirmişler çok şapşi gözüküyor

Koşma hızına bakarken ilk anda saatte 370 kilometreyi geçti. Şaşkın hızını alamadı varillere tosladı elimi kırıldı ne birşey oldu :D kırılmış ama 3 saatte kendi kendisine iyileşti :ne:

Ya dizi fena değil ama ne bileyim ilk bölüm için çok düşük olmuş sanki :tskler:Aaaa The Vampire Diaries dizisindeki Dr. Wes Maxfield çıktı

cosnet__140125011632-275x412.png


İris'in erkek arkadaşıymış eee Barry neci? Hee Barry kıza platonik galiba :dusun: sarı adam Eddie yani Barry hastanedeyken kızın rahat rahat ziyaret etmesine yardım etmişte kızda bir kahve ile teşekkür ederken aralarında sevgi olmuş muş ahhh Barry kıyamam sen uyurken gitmiş kız:ko

article-0-1C29D0F800000578-702_634x470.jpg


Ooo aksiyon var arabalar patladı havada uçuştu ne oluyor be ama çabuk bitti :mad: öldü sanılan bir adam yapmış havayı kontrol ediyordu dedi ama inanmadılar tabi birde oğlan fırça yeni İris'in dedektif babasından:acep:

Sen kahraman değilsin! Sadece yıldırım tarafından çarpılmış bir adamsın!

...dediler. Eskiye döndü Barry'nin annesi gerçekten ölmüş ama onu ne öldürdü anlamadım :derdimcok:

Aaaa Oliver çıktı sonunda :1:
ArrowMeetsTheFlash.jpg


Yardım istiyor Barrycik :cilgindans:

Benden daha iyi olabilirsin insanları kurtarabilirsin "flash" dedi kendi tavsiyene uy maske tak deyip arazi oldu Ollie :nazo: (Arrowda da Barry giderken Oliver'a şimdi taktığı maskeyi bırakmıştı o da Barry'e aynı şeyi söyledi yani)

Bu havayı kontrol eden adamın hali çok kötü ya bir anda hortum yaratıyor ortalık toz duman ooo Barry maske değil komple kıyafet bulmuş kendisine :ne: bir iki bölüm geçeydi keşke sanki hep bu anı beklemiş aaa yedekte vardı bir kostümüm der gibi olmuş ay ne gömdüm diziyi ya :gul:

Bu uyuz Wells de iyi gazlıyor Barry'i

"Run Barry! Ruuuuun!!!"

Aklıma Forrest Gump geldi "Run Forrest run!"

O Wells denen adamı sevmedim ben ya şu hortumcu ile Barry'i test mi ediyor ne huylandım :findikim: Leen oğlum ne çabuk düşürdün maskeni yüz fora oldu ne taktın o zaman :bayil: neyse sorun olmadı bari Arrow da Oliver kırk takla attı burnunu bile göstermedi nerdeyse :eek:fff:

Heee şu Barry'e inanmayan İris'in babası vardı ya özür diledi Barry'den doğru diyormuşsun diye :hihh:

Babasını hapishanede ziyarete gitti. Annemi senin öldürmediğini bildiğimi bilmeni isterim dedi babası da senin bilmen benim için daha önemliydi vs dedi. Annesini öldüren her ne ise onu bulabileceğini söyledi...

Ben Barry Allen! Yaşayan en hızlı insanım! diye devam eden son sözler ve 1.bölüm şu tekerlekli sandalyedeki Wells sahnesi ile biter adam ayağa kalktı gözlükleri attı vay üç kağıtçı anlamıştım bir yamuk olduğunu zaten -kizgin teknolojik olarak :D 25 Nisan 2024'ün gazetesi çıktı Barry kırmızı kostümü ile poz vermiş "Flash kayıplara karıştı" diye de manşet atılmış...

Bitti ama 1 bölüme göre izleyiciyi diziye bağlama pek yoktu 2.bölümü izlerim diyemedim ki Arrow'cuyum onun yan dizisi sayılır neyse bakıcaz artık

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
2.Bölüm daha iyi galiba izlesem mi izlemesem mi muallakta kaldım :derdimcok:

 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst