The Body Shop'tan Terleme Karşıtı Deodry

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
deodry.jpg


The Body Shop’un, içerdiği doğal volkanik mineraller sayesinde kuruluk sağlayan, 24 saate kadar ter kokusunu engelleyen, cilde karşı hassas yeni deodorant koleksiyonunu keşfedin. DeoDry diğer deodorantlar gibi alüminyum tuz ve paraben içermez; ama eşit derecede kuruluk ve koku kontrolü sağlar, aynı zamanda giysilerde beyaz leke bırakmaz. Stick ve roll-on olarak iki türde üretilmiştir; ayrıca roll-on için yeniden dolum tüpleri bulunmaktadır.

DEODRY COOL & ZESTY DEODORANT

zesty_b.jpg


Limon ve kekik yağı içerir, sitrus kokusuna sahiptir, hem erkek hem bayanlar için uygundur.Roll-On (50ml) ve Stick (50gr) şeklinde bulunmaktadır.

DEODRY FRESH & FLORAL

freshfloral_b.jpg


Limon ve kekik yağı içerir, okyanus kokusuna sahiptir. Roll-On (50ml) ve Stick (50gr) şeklinde bulunmaktadır.

DEODRY CHILLED & BREEZY

chilledbreezy_b.jpg


Gül ve papatya yağı içerir, daha kadınsı bir kokuya sahiptir. Roll-On (50ml) ve Stick (50gr) şeklinde bulunmaktadır.

DEODRY ROLL-ON REFILL

refill_b.jpg


Aldığınız roll-on deodoranta özel yedek tüpü orijinal roll-on şişesine geçirebilir ve bu şekilde ambalaj artığı yaratmadan çevreye korumaya yardımcı olabilirsiniz.
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
The Body Shop, sizi kuru tutmaya yardımcı olacak doğal bir alternatif hazırladı. Volkanik minerallerle güçlendirilmiş yeni deodorant serisi Deodry.

31_18052010140201.jpg


Şimdi, gözenekleri tıkamadan terlemeyi azaltan, geleneksel anti-perspirant deodorantlara farklı bir alternatifle tanışın. The Body Shop’un, içerdiği doğal volkanik mineraller sayesinde kuruluk sağlayan, 24 saate kadar ter kokusunu engelleyen, cilde karşı hassas yeni deodorant koleksiyonunu keşfedin.

Birçok insan güzellik ve bakım konusunda git gide daha doğal ürünleri tercih etmekte. DeoDry da bu ihtiyacı karşılamak üzere üretilmiş ideal bir ürün. Diğer deodorantlar gibi alüminyum tuz ve paraben içermiyor; ama eşit derecede kuruluk ve koku kontrolü sağlıyor, aynı zamanda giysilerde beyaz leke bırakmıyor.

Roll-on ya da stick formatında seçebileceğiniz deodorantlarımızda üç farklı koku seçeneği bulunmakta. Cool & Zesty (Limon ve kekik yağı içeriyor, sitrus kokusuna sahip, hem erkek hem bayanlar için uygun), Chilled & Breezy (Limon ve kekik yağı içerir, okyanus kokusuna sahip) ve Fresh & Floral (Gül ve papatya yağı içeriyor, daha kadınsı bir kokuya sahip).

Çevre dostları dikkat! Bu yeni üründe sizin için harika bir haber de var. DeoDry Roll-on deodorantların aynı zamanda yeniden dolum özelliğine sahip olması. Alabileceğiniz yedek tüpü orijinal roll-on şişesine geçirebilir ve bu şekilde ambalaj artığı yaratmadan çevreye korumaya yardımcı olabilirsiniz.

Alıntıdır!
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Rica ederim canım :fisfis:
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Rica ederim, teşekkürler yorumlarınız için :hhhhhh:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst