The Body Shop'ın En Çok Satanlar Listesi

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
KENEVİR EL KREMİ

kenevir.jpg


Kenevir deyince aklınıza ilk gelen şeyin bambaşka bir şey olduğunu biliyoruz; ama kenevir tohumu yağı son derece etkili bir nemlendiricidir ve içinde temel yağ asitleri bulunduran bir hazine gibidir. Öyleki, anne sütünde bulunan temel yağ asitleri bile vardır kenevirde. Aşırı kuru ciltler için bundan iyi bir bakım olamaz.

BORN LIPPY NEMLENDİRİCİ DUDAK BALSAMI

bornlippy.jpg


Çilek kokulu bu dudak balsamı öyle güzel kokuyorki dudaklarınızın tadına bakmaktan geri duramayacaksınız. Üstelik içeriğindeki Yerel Ticaret ürünü balmumu, dudaklarınızı koruyor ve bakımını sağlıyor.

ÇİLEK VÜCUT KREMİ

cilek.jpg


Çileğin afrodizyak etkisi yüzyıllardan beri bilinmektedir. İşte biz bu muhteşem içeriği aldık ve cildinize 24 saat kalıcı nem ve yumuşaklık sağlayan inanılmaz bir Vücut Kremi yarattık. Senelerden beri en iyi satan ürünlerimizden biri olması boşuna değil!

VANİLYA VÜCUT SPREYİ

vanilya.jpg


Olağanüstü davetkar bir kokusu olan Vanilya bize çocukluğumuzu, hayatın hem çok kolay, hem de akıl almayacak denli gizemli olduğunu düşündüğümüz günleri yeniden yaşatır. Benzersiz Vanilya kokusunun daha uzun süre kalması ve cildinize hafif bir parlaklık gelmesi için Vanilya Vücut Spreyini kullanın.

YOSUN MATLAŞTIRICI GÜNDÜZ KREMİ

yosun_mat.jpg


Kolayca emilen, gözenekleri tıkamayan, yağsız bir gündüz kremidir. Fazla parlamayı kontrol etmek için yağ dengeleyici maddeler içerir; bu sırada nem ihtiyacı olan bölgelere de nem sağlar. Cildiniz ferah, yumuşak ve pürüzsüz olur, parlamadan kurtulur.

E VİTAMİNİ NEMLENDİRİCİ

evitamini.jpg


E vitamini, doğanın kahramanlarından biridir. Gündüzleri son derece koruyucu bir nemlendirici olarak cildinizi çevre koşullarına karşı güvenceye alırken geceleri de daha önce meydana gelmiş yıpranmaları onarmaya çalışır. The Body Shop E vitaminini en zengin kaynağı olan buğday tohumu yağından elde ediyor.

VANİLYA EAU DE TOILETTE

vanilyaeude.jpg


Olağanüstü davetkar bir kokusu olan Vanilya bize çocukluğumuzu, hayatın hem çok kolay, hem de akıl almayacak denli gizemli olduğunu düşündüğümüz günleri yeniden yaşatır. İnsanı boğmaz, sıcak ve davetkardır, yani dayanılmaz.

E VİTAMİNİ GÖZ KREMİ

evitaminigoz.jpg


E vitamini, doğanın kahramanlarından biridir. Gündüzleri son derece koruyucu bir nemlendirici olarak cildinizi çevre koşullarına karşı güvenceye alırken geceleri de daha önce meydana gelmiş yıpranmaları onarmaya çalışır. E Vitamini Göz Kremi ice çizgilerin, şişkinliğin ve koyu halkaların görünümünü önemli ölçüde azaltır. Yerel Ticaret ürünü shea yağı ve yosun özü içerir.


PAPATYA HASSAS GÖZ MAKYAJ TEMİZLEYİCİSİ

papatya.jpg


Göz makyajını narin bir şekilde temizlerken aynı zamanda hassas göz çevresine ve kirpiklere bakım yapan ve yatıştıran losyondur.

ÇAY AĞACI YAĞI

cay.jpg


Mucizevi çay ağacı yağı günlük koruma sağlayarak fazla yağı
ve kiri cildi kurutmadan uzaklaştırır.Yerel Ticaret ürünü çay ağacı yağını kullanarak mevcut leke ve sivilceleri giderebilir ve oluşumlarını engelleyebilirsiniz. Bizim Yüzde 15 oranına seyreltilmiş saf çay ağacı yağımız, cilt lekelerinizi temizlemek için nokta vuruşu sağlar.
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
The Body Shop'ın tüm parfümleri hem çok güzel hem de çok kalıcı İlknurcum. Vanilyalısını da kullandım ben ve süper kokuyor:eek:

Bu arada ben Kenevirli el kreminin ayak kremini kullanıyorum. Çok memnunum.
Çay ağacının temizlemesi serisini kullandım. Sivilceleri kurutuyor.:eek:
Vücut spreyleri de çok güzel ve kalıcı.:eek:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst