Terazi Burcunun Astrolojik Cinsel Uyumu

Çikolata

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
4.093
Tepki
5.378
Puan
113
Konum
istanbul
Terazi Uyumu

Terazi ile Koç : Zıt burçlar birbirini çektiği için ilk bakışta Terazi-Koç ikilisi de böyle bir çekime kapılabilir. Ne var ki sakinliği seven Terazi ile saldırgan Koç anlaşamaz. Mizaçları apayrı olduğu için bu kili geleceğe yönelik hiçbir umut vermez. Yatak beraberliği olarak çok iyi olabilirler. Ne var ki bu beraberlik asla ve asla uzun süreli olamayacaktır.

Terazi ile Boğa : Duygusal Terazi ,Boğa’nın fazla maddiyatçı olmasından rahatsızlık duyar. Boğa ise Terazi’yi biraz hoppa bulur. Ona göre Terazi’nin gözü dışarıdadır. Ancak cinsellikteki fiziksel uyumları bazı problemlerin çözülmesine yardımcı olabilir.Terazi’nin Boğa’yı idare etmesi gerekir. Her ne kadar cinsel uyumları iyi ise de bu ikilinin beraberliği uzun ömürlü değildir.

Terazi ile İkizler : Bu ikilinin birçok ortak yönleri vardır. Sevgilerini dizginleyemeyen bir mizaca sahiptirler. Her ikisi de kıskançlık ve sahiplenme gibi duygulardan uzaktır ve ikisi de ateşli kişilerdir. Bu ikili cinsellikte de mükemmelce anlaşabilir. Üstelik beraberlikleri de uzun vadeli olur. İdeal bir yatak odasını kolaylıkla paylaşabilirler.

Terazi ile Yengeç : Bu ikilinin beraberliği pek ideal değildir.Terazi oldukça savurgan, Yengeç ise tutumludur.Terazi atılgan,Yengeç ise içe kapanıktır.Yengeç Terazi’nin duygularını yüzeysel bulur, çünkü onun hisleri oldukça derindir. Bu ilişki biraz zor şartlar altında yürür ve sonunda biter. Her ne kadar cinsel bakımdan anlaşırlarsa da ilişki hiç uzun ömürlü olmayacaktır.

Terazi ile Aslan : Terazinin yapıcı tutumuyla Aslan’ın tutkuları birbirini kamçılar ve bu ilişki umut verir. Her ikisinin de sekse düşkün olmaları beraberliği çok kolaylaştıracaktır. Aslan’ın kızgınlık anlarında Terazi onu yumuşatmayı iyi bilir.Ve böylece ilişki yolunda seyreder. Cinsel bakımdan fevkalade anlaşırlar ve ilişki uzun ömürlü olur.

Terazi ile Başak : Başak’ın kuralcılığı ve detaycılığıyla Terazi uyumsuzdur. Başak için maddiyat önemliyken, Terazi sekse daha fazla önem verir. Burçlar kuşağı içinde hemen hemen hiç anlaşamayacak bir ikili görünümündedirler. Cinsel yaşantıları da birbirine hiç uymaz. Başak’ın cinsel tutuculuğu seksten hoşlanan Terazi’ye tamamen ters gelir. Bu ikili cinsel olarak anlaşamaz.

Terazi ile Terazi : Normal şartlar altında iki Terazi birbirleriyle anlaşabilirler. Çünkü pek çok ortak yönleri vardır. Ancak aralarında birinin biraz daha gerçekçi olması gerekir. Sevgi ve cinsellik konusunda iyi bir uyumları vardır. Bu ikili cinsel bakımdan mükemmel anlaşırlar.

Terazi ile Akrep : Terazi sekste içinden geldiği gibi hareket eder ve ön yargılı değildir. Onun bu tutumu ise kıskançlıkta bir numara olan Akrep’i çileden çıkartır. Bu yüzden Terazi’nin küçücük bir flört yaklaşımına bile izin vermez. Daima ona hükmetmek ister. Terazi ise ona uymalıdır. Her şeye rağmen aralarında garip bir elektrik vardır ve bu ikili olağanüstü bir yatak beraberliği kurabilir.

Terazi ve Yay : Terazi’nin küçük flörtlerini Yay normal karşılayabilir.Yay’ın maceracılığı da Terazi’ye fazla batmaz. Yatak hayatları son derece uyumludur. İkisi de seksten hoşlanır. Yay’ın ara sıra bağımsız olmak istemesi Terazi’ye pek uymaz. O uzun vadeli aşklardan hoşlanır. Bu problemi çözdüklerinde ikili hem cinsel hem de fikirsel olarak rahatlıkla anlaşabilirler.

Terazi ile Oğlak : Terazi tembel sayılabilecek bir burçtur. Oğlak ise çalışkandır.Terazi’nin sosyalliği Oğlak’a hitap etmez. Oğlak’ın da maddiyatçılığı Terazi’ye göre değildir. Her şeye rağmen bu iki burç arasında fiziksel bir çekim söz konusudur. Ancak yatakta anlaşabilseler de fikirler uyumadığından bu ilişki uzun vadeli değildir.

Terazi ile Kova : İki hava burcu arasındaki uyum çok iyidir. Terazi Kovan’ın maceracılığından hoşlanır ve ona ayak uydurur. Her ikisi de sosyal tiplerdir. Arkadaşları çoktur. Bazen kendi özel konularına da zaman ayırabilirler. Uzun lafın kısası bu ikili nefis birer yatak arkadaşıdır.İlişkileri de uzun vadeli olur.

Terazi ile Balık : Terazi hassaslıkta bir numara olan Balık’ın fantezileri ve karmaşık duygularıyla başa çıkamaz.Terazi’nin dışa dönük yapısı ise Balık’a ters gelir. Beraberlik içinde Terazi’nin davranışlarını onaylayamaz. İlişki her bakımdan karmaşıktır. Belirli bir zaman sonra yatak ilişkileri bile olumsuz etkilenir. Bu ikili sekste uzun ömürlü olamaz.
 

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Terazi ile İkizler : Bu ikilinin birçok ortak yönleri vardır. Sevgilerini dizginleyemeyen bir mizaca sahiptirler. Her ikisi de kıskançlık ve sahiplenme gibi duygulardan uzaktır ve ikisi de ateşli kişilerdir. Bu ikili cinsellikte de mükemmelce anlaşabilir. Üstelik beraberlikleri de uzun vadeli olur. İdeal bir yatak odasını kolaylıkla paylaşabilirler.:utandim:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst