TePe Arayüz Fırçaları

maviboncuk

Daimi Üye
Katılım
3 Ağustos 2010
Mesajlar
25.638
Tepki
16.859
Puan
113
Yaş
34
Konum
bitanemin kalbinden
Ağız hijyeni için kullanılan kişisel bakım ürünlerinin her geçen gün yaygınlaşmasıyla birlikte diş fırçası ve diş iplerini takiben arayüz fırçaları da bu ürünler arasında yerlerini almakta. Tepe arayüz fırçalarında 8 farklı ebat bulunuyor. En küçük ebatlı arayüz fırçası 0.4mm çapında olup, en büyük ebatlı fırçada ise çap 1.3mm’ye ulaşıyor.
Ağız hijyeni için kullanılan kişisel bakım ürünlerinin her geçen gün yaygınlaşmasıyla birlikte diş fırçası ve diş iplerini takiben arayüz fırçaları da bu ürünler arasında yerlerini almakta. Kişisel ağız bakım ürünleri alanında üretim yapan Tepe firmasının ülkemizde daha çok arayüz fırçaları kullanılmakta ve ürünler eczaneler aracılığıyla tüketiciye ulaşmakta.

Tepe arayüz fırçalarında 8 farklı ebat bulunuyor. En küçük ebatlı arayüz fırçası 0.4mm çapında olup, en büyük ebatlı fırçada ise çap 1.3mm’ye ulaşıyor. Firma, ebat seçeneklerinin çok olmasının farklı büyüklükteki arayüz bölgelerinde etkin bir temizlik yapılabilmesine olanak sağladığını belirtiyor.

Ürün bilgileri arasında arayüz fırçalarının sap tasarımının çok iyi bir tutuşa olanak verdiği yer almakta. Fırça kıllarının ise etkin temizlik yaptığı ve dayanımlarının uzun süreli olduğu bildiriliyor. Fırça içerisindeki telin plastik kaplı olması Tepe arayüz fırçalarının diğer bir özelliği. Küçük ve orta boy fırçaların boyun kısımlarındaki esnek yapı, daha rahat bir kullanım olanağı sunmakta. Fırçaların en büyük ebadı hariç bütün ebatlar için plastik koruma kapağı bulunmakta.

Tepe arayüz fırçaları ülkemizde 8 adet aynı ebatta ürün ve bir kapak içeren ambalajlar halinde temin edilebilmekte.

474.jpg


kaynak:www.tepe.com
ALINTI..
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst