Televizyondaki en itici reklam sizce hangisi?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
dün gördüm ilk defa moda dergisi mi ne yeni çıkacakmış adem le hava yı temsilen bi reklam ayyy resmen uyuz oldum öyle böyle değil:kizdim:

melek25

Daimi Üye
Tepki
1.542
mc donalds'tan son reklamından nefret ediyorum :kizdim: resmen kadınları aşağılıyolar :kizdim:

ilknurun dediği reklamı da dün akşam gördüm ,o da çok saçma bir reklam olmuş :kizdim:

bi de yaban karakterinin oynadığı reklam

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.149
aynen bende hanımlar dedğiniz reklamların aynını ve birde eti nin en son çıkan eti çikolata keyfi reklamına uyuz oluyorum... :kizdim:

OP
C

canan.dere

Misafir
tutkunun reklamlarını görmeye tahammülüm yok cok berbat sıkıcı reklamları ya. sonra dido reklamları da cok sacma ve sıkıcı iğrenc. Son olarakta yabanla kadir inanırın reklamı o da cok sacma ya en acma yeride kadir inanır kükrüyo ya ne demek istedklerini hala anlamıs değilim :D

Mss_42

Daimi Üye
Tepki
608
mesajlara yazılan bütün o reklamları sevmiyorum+kosla reklamlarınıda sevmiyorum....hepsi yalancı...

su.ay

Daimi Üye
Tepki
1.545
aaay valla herkes benim gibi düşünüyormuş.rondo reklamını sevmiyorum.

birde çamaşır makinası önünde deli gibi öpüşen tipler. ayyy sinir oluyrum o reklama.

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.924
İlk kez dun ızledım ve cıdden cok sınırlendım.Vogue dergısının Turkıye basımına baslanacak ve bunu cok berbat bı reklam sayesınde duyurdular.

Şiddetle kınıyorum.Asla bunun adı reklam yaratıcılıgı ya da tanıtım olamaz.Moda gecmısını cok farklı cazıp bır reklamla da yapabırlırlerdı.Umarım yayından kalkkar...:protesto::protesto::protesto:

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
ben kadir çöpdemiroynuyorya pınar sucuk sevmiyorumbu kadar zordurumda işsizlik varken alamayan var onu izleyençocukları düşünmeleri lazım kınıyorum özendirici tüm reklamları:kizdim:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
İlk kez dun ızledım ve cıdden cok sınırlendım.Vogue dergısının Turkıye basımına baslanacak ve bunu cok berbat bı reklam sayesınde duyurdular.

Şiddetle kınıyorum.Asla bunun adı reklam yaratıcılıgı ya da tanıtım olamaz.Moda gecmısını cok farklı cazıp bır reklamla da yapabırlırlerdı.Umarım yayından kalkkar...:protesto::protesto::protesto:

bende ilk görünce şok oldum yok artık dedim gördüğüm en berbat reklamm:kizdim:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ben kadir çöpdemiroynuyorya pınar sucuk sevmiyorumbu kadar zordurumda işsizlik varken alamayan var onu izleyençocukları düşünmeleri lazım kınıyorum özendirici tüm reklamları:kizdim:

evet bu tarz yeme isteği getiren reklamlar yapılmaması gerektiğini düşünüyorum bende dediğin gibi herkes onları alacak kadar şanslı değil kuru ekmekle günü geçirmek zorunda olan bi ülkede yaşıyoruz sucuk lüks bu devirde

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar