Telefondaki Kadın..

esmeryarim

Daimi Üye
Tepki
3.148
o an nasıl tepki verirdim bilmiyorum :ajan: :deli:
ya işi bilmiyormuş gibi davranıp bi kaç gün yoklardım :ajan:
yada anında duruşum bakışlarım yeterdi :zopa:
önce sakin olup hangisinin iyi olacağını kestirmek gerekir :sinifsinif:
eninde sonunda bu işin hesabı sorulucak tabi :zopa: :zopa:

işin şakası bir yanada rabbim kimseye içinde banada bu durumu hiç bir zaman yaşatmasın inşallah ( amin amin amin...)

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
eşim bu durum karşısında nasıl bir açıklma yapacak diye beklerim
zaten izah edemezse ne yaparım bilmiyorum o anki duruma bağlı.

M

madesam

Misafir
ben tepki vermem kocasının ya da erkek arkadaşının telefonundan arıyordur bişey soracaktır diye düşünürüm(çok mu safım bilmiyorum) eşim telefon işi yaptığı için sürekli telefon gelip bişiler soruyorlar alıştım sanırım:) benimde kız ismiyle kayıtlı kişilerimden erkek çıkabilir akrabadır bişeydir bi sorunu vardır kendi kontörü yoktur vs vs ama aksi bi durum ortaya çıkmazsa iyi olur mesela mesaj gelse erkek isimli birinden canımlı cicimli o zaman işte telefonu da kafasını da kırarım :deli:

gizemlii

Daimi Üye
Tepki
290
açıklama yapmasını beklerim zaten arayan kişiyle konuşmuş olacağın için tanıdık biri olabilir kim olduğunu öğrenirim benim tanımadığım biriyse açıklamasını beklerim :)

OP
gülsemin

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.284
Üç maymunu Oynayın hanımlar inanın daha mutlu olucaksınız-rgulu

Üç maymunu oynayacak kadar rahat olan erkeğin yaptıklarını kendisi de yapar. Bir kadın o kadar rahat olamaz ki. Kim kabullenir erkeğinin kalbine kendinden başkasının girmesini ya da aklına.. Bunun düşüncesi bile çıldırtmaya yeter bir kadını.. Hani türk erkeği maçodur derler ya aslında türk kadını daha nettir bu konularda. Yıkılmayan tabuları vardır aldatılmayı hazmedemez. Bir de şüphecidir. Telefona kadın çıktı. Eyvah kim bu kadın. Yoksa sevgilisi mi? :sok :zonk: Hemen gider alır eline mutfaktan oklavayı :zopa:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar