Teknoloji ve Modada Devrim ''Koca Avlayan Sutyen''

LiLi

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2010
Mesajlar
9.394
Tepki
12.556
Puan
113
Konum
♥ Kızının Yanından ♥
Japon iç giyim firması Triumph, 'koca avlayan sutyen' geliştirdi.

koca-avlama-sutyeni1.jpg


koca-avlama-sutyeni.jpg


Ülkede orta yaşlarına geldiği halde bekâr pek çok kadın olduğunu düşünen firma ‘evlilik zamanının geldiğini hatırlatan’ bir sutyen hazırladı. Sutyenin üzerine yerleştirilen yüzük belirli bir ‘nişanlılık’ evresinden sonra evlenme vaktinin geldiğini göstermek için renk değiştiriyor.

Sutyenin üstündeki sayaçsa ilişkinin başlamasından itibaren geri sayıma başlıyor. Kişiye göre değişen bu zaman sonunda çift artık evlenme zamanının geldiğini hatırlıyor. Firma yetkilileri, “Japonya’da evlenme yaşı çok ilerledi. Pek çok kadın yalnız yaşıyor. Onlara yardımımız olsun istedik” diyor.
 
Katılım
5 Ekim 2010
Mesajlar
1.273
Tepki
914
Puan
113
Konum
ANKARA
insanlar evde kalmaya başlayınca hayal dünyaları ne güzel gelişiyormuş be :kptmya: evlenmemişler iş başına ,türkiyeden de ilginç fikirler çıkabilir bu gidişle ,çünkü türkiye de evlenme yaşı gittikçe ilerliyor..:kptmya::kptmya:
 
Katılım
5 Ekim 2010
Mesajlar
1.273
Tepki
914
Puan
113
Konum
ANKARA
Boşanmalar çoğalmasa da sadece evlilik yaşı ilerlese keşke..

bence de ..çünkü bilinçli evlilik yapılmıyorki ,evlilikten beklentiler farklılaştı artık ..evlenenler mutlu olmak amacıyla değil farklı beklentilerini elde etmek amacıyla evleniyor şimdi .o yüzden de boşanmalar artıyr
 

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
bence komik bi buluş kişi ne zaman hazır hissederse o zaman evlensin:) ama bi taraf evlenmek istiyor bi taraf oyalıyorsa salla gitsin zaten böyle hatırlatmayla mı evlenecek
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst