Tek isteği en sevdiği çizgi film karakterine benzemekti

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Rusya’da 22 yaşındaki Kristina Rei, en sevdiği çizgi film karakterine benzemek isterken dünyanın en büyük dudaklarına sahip oldu. Türkiye’de Masum Sanık Roger Rabbit olarak bilinen çizgi filmdeki Jessica Rabbit karakterine benzemek için dudaklarına 100 kez silikon enjekte ettiren Rei, silikon yaptırmanın artık kendisinde bir bağımlılık haline geldiğini söyledi. Her operasyon için yaklaşık 120 TL harcayan Rei, dudaklarını bu hale getirmek için toplamda 12 bin TL harcamış oldu. “Bence muhteşem görünüyorum ve bu beni çok mutlu ediyor” diyen genç kadın, zaman zaman sokakta insanların kendisine “büyük dudaklı” gibi sözlerle seslendiğini ancak bu durumu umursamadığını söyledi. Rei, “Daha da abartmak istiyorum. Bir çizgi film karakteri gibi görünmek istiyorum. Bu işin bağımlısı oldum ve çok seviyorum” dedi.

DÖRT YAŞINDAN BERİ PLANLIYORMUŞ
Her zaman için dudaklarını çok küçük bulduğunu ve kendisini çevresindeki başka kadınlarla kıyasladığını söyleyen Rei, “Ablam Ira’nın çok güzel, dolgun dudakları vardı. Ayrıca Jessica Rabbit’in dudaklarına da bayılıyordum. O benim hayalimdeki mükemmel kadındı” dedi. Rusya’da televizyonlarda her zaman silikon ve botoks reklamlarının yayınlandığını da söyleyen Kristina, çok küçük yaşlardayken silikon yaptırmaya karar verdiğini anlattı. İlk enjeksiyonunu 17 yaşında yaşadığı evin yakınlarındaki bir güzellik salonunda yaptırdığını söyleyen Rei, “İlk seferde çok canım yandı ama sonucu çok hoşuma gitti. İstediğim dudaklara kavuşana kadar daha birçok kez enjeksiyon yaptıracağımı biliyordum. Daha sonra sürekli yaptırmaya başladım” dedi.

"MUTLUYUM AMA YETMEZ"
Son zamanlarda enjeksiyonlarının sıklığını birkaç ayda bire indiren genç kadın, “Kalın dudaklarım sayesinde kendime güvenim arttı. Ailem de benim için mutlu oluyor. Nasıl göründüğümle ilgilenmiyorlar. Bazı arkadaşlarım ‘Daha fazla yaptırma’ diyor ama bence daha yetmez” dedi. Daha önce hayatında hiç kimse olmadığını da söyleyen Rei, “Bazı insanlar tuhaf göründüğümü düşünüyor ama umurumda değil. Cep telefonu kameralarıyla beni çekmeye çalıştıklarında çok mutlu oluyorum. Ama bazen canımı da yakıyorlar. Erkeğe benzediğimi söyleyen aptallar oldu” dedi.

KULAKLARINI DA ELF KULAĞI YAPTIRACAK
Eskisi gibi yemek yiyebildiğini, konuşabildiğini ve öpüşebildiğini söyleyen Rei, operasyonlar dolayısıyla hiçbir yan etkiyle karşılaşmadığını da ifade etti. “Görüntüm dışında dudaklarımın hayatıma hiçbir etkisi olmadı” diyen Rei, dudaklarını hala çok küçük bulduğunu ve enjeksiyonlara devam edeceğini söyledi. Parası olduğunda meme büyütme ameliyatı da yaptırmak ve "C’den DD’ye çıkmak istediğini" söyleyen Rei, “Kulaklarımı da elfler gibi sivri yaptıracağım. Farklı olmak güzel bir şey” dedi.

Kaynak: Hürriyet
 

Ekli dosyalar

  • jassica.jpg
    jassica.jpg
    9,8 KB · Görüntüleme: 79
  • jessica_rabbit_by_thesacredmushroom.jpg
    jessica_rabbit_by_thesacredmushroom.jpg
    78,2 KB · Görüntüleme: 89

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
Muradına ermiş mi bari bu suratla Allah şaşırtmasın denir sanırım böyle durumlarda :dertli:
 

elasu

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
3.340
Tepki
3.393
Puan
113
Yaş
38
Konum
yeşil bir diyardan
Ne insanlar var ya benzemek istediği kişi insan tarafından şekillendirilmiş bir çizgi film karekteri :böö:
Allah sana zaten eşi olmayan bir beden vermiş ne uğraşırsın böyle şeylerle
 

okypete

Daimi Üye
Katılım
2 Ekim 2010
Mesajlar
16.867
Tepki
19.396
Puan
113
Konum
antalya
Dünyanın en 'dolgun' dudakları
17 yaşındayken başlayan deneyimi beş yıl sonra bağımlılığa dönüştü. Sevdiği çizgi film karakterinden ilham alan genç kız, dudaklarına beş yılda 100 kez slikon enjekte ettirdi.
15717.jpg
22 yaşındaki Kristina Rei, dudaklarının çirkin olduğundan şikayet ediyordu. Manikürcü Rei, kocaman göğüsleri ve dudakları olan en sevdiği çizgi film karakteri Jessica Rabbit'ten ilham alarak dudaklarını yaptırdı. Dudaklarına ilk enjeksiyonunu henüz 17 yaşındayken yaptıran Rei, hala daha büyük dudaklara sahip olmayı düşlediğini kabul ediyor.
Dudaklarına ortalama 15 bin TL harcayan 22 yaşındaki Rus Kristen Rei'ye kimse engel olamıyor.
Rei, kendisinin fantastik olduğunu düşünüyor ve görüntüsünün kendisini mutlu olduğunu söylüyor.
alıntıdır
 

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
ne gerizekalı insanlar var ya Allah tan şirine ye filan benzemeye çalışmamış derisini maviye boyardı salak
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst