N
nuran34
Misafir
:findikim:
[Kalabalık aile yemeklerinde hem geleneksel hem lezzetli bir ikram hazırlamak istiyorsanız; tavuk kebap tarifini deneyebilirsiniz.
Malzemeler,
Yarım kilo kuşbaşı doğranmış tavuk eti
2 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
Şiş çubukları
Hazırlanışı,
Derin ve yayvan bir kabın içerisinde domates salçası, zeytinyağı, tuz ve karabiberi karıştırın.
Kuşbaşı doğranmış tavuk etlerini sosa yatırıp 30 dakika bekletin.
Sürenin sonunda tavukları şişlere geçirin.
Mangal ya da dumansız ızgarada her iki tarafını da pişirin.
Sıcak olarak servis yapın.
Afiyet olsun.
/B]
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
[Kalabalık aile yemeklerinde hem geleneksel hem lezzetli bir ikram hazırlamak istiyorsanız; tavuk kebap tarifini deneyebilirsiniz.
Malzemeler,
Yarım kilo kuşbaşı doğranmış tavuk eti
2 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
Şiş çubukları
Hazırlanışı,
Derin ve yayvan bir kabın içerisinde domates salçası, zeytinyağı, tuz ve karabiberi karıştırın.
Kuşbaşı doğranmış tavuk etlerini sosa yatırıp 30 dakika bekletin.
Sürenin sonunda tavukları şişlere geçirin.
Mangal ya da dumansız ızgarada her iki tarafını da pişirin.
Sıcak olarak servis yapın.
Afiyet olsun.
/B]