Tarzınız İlişki Durumunuzu Yansıtıyor

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Tarzınız İlişki Durumunuzu Yansıtıyor

attachment.php


Uzmanlara göre, erkekler yaz aylarında yeni arayışlara giriyorlar ve özellikle bakımlı kadınlara karşı koyamıyorlar.

Birlikteliğe Hazırsanız;

Işıltılı gözler
Gözlerinize anlam katarak, bakışlarınıza derinlik kazandırmak istiyorsanız altın rengi ya da bronz ışıltılı göz farıyla göz kapaklarınızı renklendirin. Kirpik diplerinizi siyah eyeline ile belirginleştirinve kirpiklerinize iki kat siyah maskara sürerek göz makyajınızı tamamlayın.

Dudaklara özen gösterin
Dudaklarınızı kusursuz bir görünüm kazanmasını istiyorsanız, dudak kalemi kullanabilirsiniz. Sıcak yaz günlerinde yaülı lipgloss'ları sakın kullanmayın ve dudaklarınızda çizgi çizgi kalıntılar bırakan bayatlamış rujlardan da uzak durun. Yeni flörtünüze ilk öpücüğünüzü verme ihtimalniz olan gecede dudaklarınızı dudak kalemiyle boyayın ve doğal ışıltınızı kaybetmemek için dudak kaleminin üsütne renksiz dudak balm'ı sürebilirsiniz.

Saçlarınız parlasın
Banyo sonrası saçlarınızın kurumasını beklemeden bir elinize ışıltı saç spreyinizi diğer elinize de saç kurutma makinenizi alın. Saç kurutma makinenizi düşük seviyede çalıştırın ve saçlarınızdan bir karış uzakta tutun. Işıltılı saç spreyinizi direkt saçlarınıza sıkmak yerine saç kurutma makinenizin ağzıyla saçlarınızın arasına sıkın. Saç kurutma makinenizin püskürtmesiyel saçlarınıza nüfuz edecek olan saç spreyini özellikle saç uçlarınıza uygulayarak, saçlarınızın doğal bir parlaklık kazanmasını sağlayabilirsiniz. Unutmayın; saç spreyini direkt saçlarınıza sıkarak saçlarınızın parlak değil, yağlı ve yapışık görünmesine sebep olursunuz.

attachment.php


Daima Beraberseniz;

Birbirinize ne kadar aşık olursanız olun, herkes iç güdüsel olarak yeni heyecanlar aramaya eğilimlidir. İşe biraz bronzlaşarak, parfümünüzü ve saç modelinizi değiştirerek başlayabilirsiniz.

Bronzluğun etkisi
Cildinizdeki değişikliği gören parneriniz ne kadar güzel olduğunuzun tekrar farkına varacak ve dopamin hormonu devreye girecek! Bu küçük değişiklikle birlikte katılacağınız davete giderken ona süpriz yapmak istiyorsanız yalnızca 1.5 saatte hızlı ve kusursuz bir şekilde bronzlaşmanızı sağlayacak Oxy Bronz Sistemi'ni deneyin. Brınz teninizi ön plana çıkarmak ve partnerinizin başını döndürmek için ışıltılı bir vücut losyonu sürmeyi unutmayın.

Yenilik yapın
Saç modelinizi yenileme zamanı geldi. Biraz cesur olun ve her zaman uzun kullandığınız saçlarınızı kestirin. Modern bir saç kesimiyle yalnızca onu değil, herkesi şaşırtacak sizi kıskanmasını sağlayın. Hiç bir zaman değişmeyeceğinizi düşünen partnerinize cesaretinizi kanıtladığınız anda daha seksi görüneceğinizi aklınızdan çıkarmayın.

Parfümünüzü arada değiştirin
Yıllardır kullandığınız ve sizinle ezdeşleşen parfümünüzü artık kafa kaldırın ve daha ihtiraslı bir kokuyla sevgilinizi baştan çıkarmaya hazırlanın. Erkeklerin sandal ağacı ve gül notaları içeren hafif baharatlı çiçeksi kokulardan etkilendiğini söyleyen uzmanlara göre ateşli geçeceğini düşündüğünüz bir geceyi yeni parfümünüzle unutulmaz kılabilirsiniz. Böylece, sevgiliniz bu kokuyu duyduğu her an o geceyi ve sizi anımsayacaktır.

attachment.php


Bir Dargın Bir Barışıksanız;

Bir çoğumuz biten bir ilişkinin ardından vakit kaybetmeden saç modelimizi değiştiririz.

Bob kesimi deneyin
Çok daha modern görünmenizi sağlayacak olan bob kesimle kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. İster düz, ister dalgalı kullanabileceğiniz bob kesim saçlarınızı, atkuyruğu da yapabilirsiniz. Erkek atkadaşınızdan ayrıldıktan sonra saçlarınızla uğraşmak size iyi geleceği gibi yeni stilinizle dikkat de çekebilirsiniz.


Eğlenceli kaküller
Saçlarınız kestirmeye cesaret edemiyorsanız, kakül kestirmeyi deneyin. İfadenizi tamamen değiştirecek olan kaküllerinizi ortada ve yanda kullanarak kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz.

Düzden dalgalıya geçin
Saçlarınıza ıslakkaen şekillendirici saç köpüğü sürün. Daha sonra, saçlarınzı eşit tutamlara ayırın ve parmaklarınızla dolayaraksaç uçlarınızı tel toklarla tutturun. Saç kurutma makinesiyle saçlarınız bu şekilde tamamen kurutun ve bu şekilde yarım saat bekledikten sonra baş döndüren bukleleriniz olduğunu göreceksiniz.


Alintidir. :eek:pucuk:
 

Ekli dosyalar

  • stres.jpg
    stres.jpg
    13,2 KB · Görüntüleme: 99
  • car.jpg
    car.jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 93
  • konus.jpg
    konus.jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 97

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst