Yarışmamıza ara vermek yada beklemek beni çok sıkıyor inanın canlarım ve hemen yarışmamıza bir yenisini eklemek istedim...''Tarihi Eserler Temalı'' Foto Yarışması daha evvel yaptığımız ve katılımlarla bir çok değerli yerleri tanıma fırsatımız olmuştu..
İstedimki tekrar böyle bir yarışma yapalım hem Genel Kültürümüz artsın hemde bilmediğimiz gizli saklı kalmış bir yerlerdeki Tarihi Eserleri tanıma fırsatımız olucaktır...
Yarışma Kurallarımız.....
Alıntı resim olabilir...
Tarihi Esere ait ön bilgi kim zamanında ve neden yapıldığına dair kısa bir bilgi yer almalı..
Katılımcı arkadaşlarım hiç bir şekilde yarışma başlangıcından bitişine kadar fotoğrafı ile alakalı imalı yada deşifre edice cümleler sarfetmemeli.
Başvurularınızı yine özel mesaj ile yolluyorsunuz ve katılımlar gizli olucaktır.
Yarışmaya Katılmak ve Fotonuzu Göndermek İçin Tıklayınız
Tema:Tarihi Eserler Temalı Foto Yarışması
Başvuru Başlangıcı24.01.2010
Başvuru Bitiş:05.02.2010
Katılımlarınızı bekler,beni yalnız bırakmayacağınızı umud ediyorum...
Bu arada;Gönderilen fotoların listesini buraya ekleme yapacağım,tekrar tekrar aynı foto olmaması açısından.Hem siz vakit kaybına uğramamış hemde farklı yerler tanımış olacağız.
Sevgiler
İlk katılım Geldi bile:
1.Çanakkale Anıtı
2.Kız Kulesi
3.Sultan Ahmet Camii
4.Sümela Manastırı
5.İzmit Saat Kulesi
6.HASANKEYF
7.Efes Celsus
8.Galata Kulesi
9.Tac Mahal
10.Selimiye Camii
11.Kız Kalesi Bakü
12.Urfa Balıklı Göl
13.İstanbul Fatih Camii
İstedimki tekrar böyle bir yarışma yapalım hem Genel Kültürümüz artsın hemde bilmediğimiz gizli saklı kalmış bir yerlerdeki Tarihi Eserleri tanıma fırsatımız olucaktır...
Yarışma Kurallarımız.....
Alıntı resim olabilir...
Tarihi Esere ait ön bilgi kim zamanında ve neden yapıldığına dair kısa bir bilgi yer almalı..
Katılımcı arkadaşlarım hiç bir şekilde yarışma başlangıcından bitişine kadar fotoğrafı ile alakalı imalı yada deşifre edice cümleler sarfetmemeli.
Başvurularınızı yine özel mesaj ile yolluyorsunuz ve katılımlar gizli olucaktır.
Yarışmaya Katılmak ve Fotonuzu Göndermek İçin Tıklayınız
Tema:Tarihi Eserler Temalı Foto Yarışması
Başvuru Başlangıcı24.01.2010
Başvuru Bitiş:05.02.2010
Katılımlarınızı bekler,beni yalnız bırakmayacağınızı umud ediyorum...
Bu arada;Gönderilen fotoların listesini buraya ekleme yapacağım,tekrar tekrar aynı foto olmaması açısından.Hem siz vakit kaybına uğramamış hemde farklı yerler tanımış olacağız.
Sevgiler
İlk katılım Geldi bile:
1.Çanakkale Anıtı
2.Kız Kulesi
3.Sultan Ahmet Camii
4.Sümela Manastırı
5.İzmit Saat Kulesi
6.HASANKEYF
7.Efes Celsus
8.Galata Kulesi
9.Tac Mahal
10.Selimiye Camii