Tan taşçı – bırak beni

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
TAN TAŞÇI – BIRAK BENİ



tan-ta%C5%9F%C3%A7%C4%B1-b%C4%B1rak-ben%C4%B1-300x200.jpg

Ünlü Popçu Tan‘dan 14 Şubat Sevgililer Gününe Özel ‘Bırak Beni’ Sürprizi
TÜRK POP MÜZİĞİNİN 3 DEV İSMİ AYSEL GÜREL, SEZEN AKSU, ONNO TUNÇ İMZASI TAŞIYAN “ BIRAK BENİ” 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL ÜNLÜ POPÇU TAN YORUMU İLE PİYASAYA ÇIKTI.
Kendi kurduğu müzik şirketi TCetveli etiketiyle ve kendi prodüktörlüğünde piyasaya çıkaracağı yeni albüm çalışmasının hazırlıkları devam eden Ünlü popçu Tan Taşçı sözleri Aysel Gürel’e müziği Sezen Aksu ve Onno Tunca ait “Bırak Beni ” adlı eseri 14 Şubat sevgililer gününe özel albüm öncesi müzik severlerin beğenisine sundu.
Türk pop müziğinin üç dev ismi Aysel Gürel, Sezen Aksu ve Onno Tunc imzası taşıyan “Bırak Beni” şarkısının aranjesi Okan Akı’ya ait olup sıngle fotoğrafları Emre Erdemoğlu sanat yönetmenliğinde Hakan Ertürk tarafından çekildi. Ünlü Popçu Tan; bu şarkının sözlerinde kendi yaşanmışlıklarımdan bir parça buluyorum. Bu duyguyu bana ancak Aysel Gürel’in fark yaratan sözleri yaşatırdı. 7 Şubatta kızı Mehtap Ar ve tüm sevenleri ile birlikte sahnede Aysel Gürel’in doğum gününü kutlayan ünlü popçu Tan bu şarkıyı Aysel Gürel hayranlarına 14 Şubat Sevgililer günü hediyesi olarak gönderdiğini açıkladı.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst