Taflan tuzlusu kavurması (Giresun)

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
taflan-tuzlusu-kavurması_8a9ad62c-79e7-4bba-83ed-96f541cb404e_11.jpg


Taflan tuzlusu kavurması

Malzemeler:
4 kase taflan
3 adet soğan
2 kaşık tereyağ
1 fincan sıvı yağ
tuz.

Hazırlanışı:
Taflanın çekirdekleri çıkarıldıktan sonra suya konularak tuzunun çıkması sağlanır. Tencerede yağ eritilir. İnce doğranmış soğanlar yağa ilave edilerek kavrulur. Taflanlar üzerine konur ve karıştırılarak kavrulur.

Alıntı
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst