Susam Sokağı'nın Büdü'sü gay çıktı!

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Susam Sokağı'nın Büdü'sü gay çıktı!

Sevilen çocuk programı Susam Sokağı'ndaki "Büdü" karakteri, eşcinsel olduğunu açıkladı

565625_detay.jpg

Gay dernekleri şimdi yaptıkları gösteri ve yürüyüşlerde bunu slogan olarak kullanacaklarını açıkladı.

medyafaresi'nin haberine göre, Türkiye'de 80'li ve 90'lı yıllarda milyonlarca kişi tarafından izlenen çocuk programı "Susam Sokağı"ndaki "Büdü" karekterinin yıllarca eşcinsel olduğu söylentiler dolaşmıştı.

Mikroblog sitesi Twitter'dan hayranlarına ulaşmaya devam eden Büdü karakteri, eşcinsel olduğunu kendi ağzından itiraf etti.

Büdü, A-Takımı filmi hakkında, "Dizideki Baracus karekteri bana benziyor. Aramızdaki tek fark benim biraz 'homo' (Mo) olmam" dedi. Açıklamaya eşcinsel siteleri balıklama atladı.

Yapımcılar, "Bizim programımız çocuklar kadar yetişkinlere de hitap ediyor" dedi.

Büdü'nün açıklaması yüzlerce haber sitesinde tartışmaya başlarken, eşcinsel dernekleri geçit törenlerinde bunu kullanacaklarını açıkladı.

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
ya hatırlamıyorum ama daha bir kaç gün önce haberlerde izledim edimi büdümü karıştırıyorum ama seslendirmesini yapan ünlü ve başarılı tiyatrocu Altan Erkekli hatta şen yuvada oynuyo babaları rolünde ama hangisi emin değilim edi büdü

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ya hatırlamıyorum ama daha bir kaç gün önce haberlerde izledim edimi büdümü karıştırıyorum ama seslendirmesini yapan ünlü ve başarılı tiyatrocu Altan Erkekli hatta şen yuvada oynuyo babaları rolünde ama hangisi emin değilim edi büdü

ama bu yurt dışında seslendirenden bahsediyo orjinal sesinden yani

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar