Suna Dumankaya dogal peeling formulleri

Aslı Oktay

Daimi Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
12.839
Tepki
19.334
Puan
113
Yaş
34
Konum
İstanbul
Suna Dumankaya dogal peeling formulleri
sunadumankayadogalpeelingformulleri-300x225.jpg

Suna Dumankaya bitkilerle gelistirmis oldugu peeling formullerini bizlerle paylasiyor. Evde cok kolay bir sekilde hazirlanip uygulanabilecek dogal peeling sayesinde, cildiniz olu derilerden kurtulmus olacaktir. Bunun yaninda cildiniz nefes alacak ve canlilik kazanacaktir. Dogal ve fresh gorunun bir cilt, kadinlarin en cok istedikleri olusumlardan biridir. Guzelligin ilk adimi temiz ve fresh olmaktir. Bu da cildin dokusuyla dogru orantilidir. Nefes almayan ve yorgun gorunene bir cilt oldukca kotu bir durus sergileyecektir.

Bunun icin 1 kahve fincani yulaf ezmesi, 2,5 cay kasigi bal, 1 tatli kasigi elma sirkesi ve yarim tatli kasigi sicak suyu karistiralim. Elde etmis oldugumuz karisimi cildimize ovarak yedirelim. Uygulamayi yaptiktan 15 dakika sonra nemli bir bezle ovarak cikaralim ve bol suyla cildimizi yikayalim. Arinmis, temizlenmis ve kirleri atmis olan cilt nefes almaya baslayacaktir. Biriken yaglar, siyah noktalari derinleemsine temizliyor ve hic bir iz birakmiyor.



1 corba kasigi cekilmis badem, 1 corba kasigi yulaf unu ve 1 corba kasigi rendelenmis limon kabugunu karistiralim. Daha sonra bu karisimdan avucumuzun icine bir miktar alalim ve hafif yumusayincaya kadar su damlatip cildimize yedirelim. Yaklasik 3 dakika masaj yaparak yedirdikten sonra cildimizi bol suyla durulayalim. Her cilt tipi icin uygun olan dogal peelingler elimizin altindaki guzellik iksirleridir. Kadinlarin cabuk yorulan hassas ciltleri icin onceden onlem almalari gerekiyor. Hic bir kimyasal icermeyen bu harika karisimlar sayesinde bebek gibi bir cilde kisa surede kavusacaksiniz.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst