Suç aletleri romanla birlikte dağıtıldı!

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
suc-aletleri-romanla-birlikte-dagitildi--4313928.Jpeg

Suç aletleri romanla birlikte dağıtıldı!

Türkiye’de ilk kez bir romanla birlikte, cinayette kullanılan suç aletleri de okura verildi.

Paket halinde okura verilen suç aletleri, roman bitmeden açılmamalı uyarısı da yapıldı.
Ercan Körpe’nin polisiye dalında yazdığı İ adlı romanını alan okurlar şaşkınlık yaşadılar. Fuardaki imza gününde yazar Ercan Körpe ile buluşan okurlara, romanın içinde geçen beri cinayetlerde kullanılan suç aletleri paketlenmiş olarak hediye edildi.

Kanes Yayınları’ndan çıkan polisiye roman Ercan Körpe’nin ikinci eseri. Daha önce OD adlı romanıyla okurlarıyla buluşan Ercan Körpe, İzmir’deki imza gününde bir ilke imza attı. Romanda otogarda yaşanan seri cinayetler konu edilirken, kullanılan suç aletleri paket halinde okurlara verildi. Seri cinayetlerde kullanılan “bir bardak su, kakaolu fındıklı kek, kutu meyve suyu” üzerinde uyarı işareti bulunan ve “İçinde cinayet aletleri bulunmaktadır. Lütfen roman bitmeden açmayınız” ifadesinin yer aldığı poşetle okuyuculara sunuldu.

Ercan Körpe, romana olan ilgiden memnun olduğunu belirterek “İçeriği polisiye okuruna hayli ilginç gelen romanı, farklı bir yöntemle okura ulaştırmak istedik. Okurların hafızasında bu roman yanında suç aletleri de verildiği için hayli bir süre yer edecek. Onlar da bundan etkilendiler. Bu da bizi sevindiriyor” dedi.

Milliyet

 

ferah

Daimi Üye
Katılım
2 Ocak 2010
Mesajlar
6.145
Tepki
9.347
Puan
113
Konum
izmir
Geçen haftalarda İzmir'de kitap fuarı vardı biz de çeşitli kitaplar aldık ,aldıklarımızın için de bu kitap da var,henüz sıra okumaya gelmedi:)
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst