Strobing Makyaj Nedir? Nasıl Yapılır?

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
PobWmd.jpg


“Strobing makyaj nedir, nasıl yapılır?” sorusu epey zamandır bir çok makyaj severin kafasını kurcalıyor. Kimimiz bu aydınlıktan öte ışıltıyı çok sevdik kimimiz de hala bu kadar parlamaya alışamadık.

Strobing makyaj nedir sorusuna bir çok farklı yanıt veren ya da yanlış uygulayanla çokca karşılaştık. İnternet dünyasında yeni bir makyaj trendi çıkmayagörsün, hemen herkes doğru yanlış demeden uygulamaya başlıyor. Elbette sonuç da çok ilginç oluyor.

gA10E0.jpg


Strobing makyaj, aslında, kontür sonrası aydınlatılan bölgelerin, biraz daha simli değil, adeta yüzünüze bir ışık vuruyormuşcasına aydınlatılması tekniğidir. Strobing makyaj sime bulanmak değil, tam aksine sedefimsi bir ışıltı yakalamak için kullanılan aydınlatma tekniğidir. Doğru uygulanmadığında pullu parlak bir balığa dönüşebilirsiniz.

ZVyBmo.jpg


Strobing makyaj nasıl yapılır? Strobing yukarıda da bahsettiğimiz gibi bir aydınlatma tekniğinin ismidir. Bu görünüme kavuşmak için önce kontür yapıp, ardından iyice karıştırıp, aydınlık bölgelere homojen dağılacak şekilde ışığı yansıtan aydınlatıcılar uygulayabilirsiniz.


oZMWoR.jpg


lygGmg.jpg

 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
Amanda Seyfried'in cildi güzel görünmüş ama ben böyle parlayan yüzleri sevmem terlemiş gibi görünüyor :gulsemmi:
 
Katılım
8 Eylül 2015
Mesajlar
17
Tepki
14
Puan
3
Yaş
35
Konum
ankara
bende nemli görünüşü sevmiyorum..
birde cildi yağlı olanlarda hiç durmaz bu.. riskli geldi biraz kuru ciltler sever ancak benim gibi makyajı hemen parlayanlar pek sevmicek gibi
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
Aynen öyle bu tiplerle kokoş öpücüğü yapacaksın :gulsemmi: uzaktan havayı öperler ya rujları makyajları bozulmasın diye :nazo:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst