Star Akademi (Star Tv)

Katılım
11 Temmuz 2008
Mesajlar
8.210
Tepki
8.216
Puan
113
Konum
istanbul
Sende Star Işığı Var Mı?

sende-star-isigi-var-mi-2716084_o.jpg


Genç yetenekleri Türkiye'ye kazandıran müthiş yarışma Star Tv ekranında, yeni yetenekleri ortaya çıkaracak.

Başvuruların sadece www. startv. com. tr üzerinden alındığı Star Akademi, toplam 13 hafta boyunca soluk soluğa izlenecek performanslar, yarışmacıların eğitim süreçleri, aralarındaki rekabet ve dayanışma ile izleyenleri Star Tv ekranına bağlayacak.

Star Akademi'de müzikal yeteneklerini kanıtlayarak yarışmacı olmaya hak kazanan adaylar öncelikle şan, müzik, dans, koreografi, saç, makyaj, stil, yabancı dil, spor, medya gibi alanlarındaki profesyonel isimlerden çok özel eğitimler alacaklar.

Tüm adaylar Akademi ortamında birlikte yaşayacak ve her hafta seçkin isimlerin yer aldığı bir jüri önünde gerçekleştirecekleri gala performanslarıyla yeteneklerini göstermeye çalışacaklar.

Endemol Türkiye'nin yapımcılığında gerçekleştirilecek ve 13 hafta sürecek bu keyifli ve zorlu maraton sonunda Türkiye yeni starıyla tanışacak. Yarışmacılar Star Akademi'de alacakları eğitimlerin yanı sıra müzik endüstrisinin önde gelen isimleri ve başarılı sanatçılarıyla bir araya gelme, onların deneyimlerinden yararlanma ve onlarla aynı sahnede canlı performans sergileme fırsatına da sahip olacaklar.

Bugüne kadar Amerika, İspanya, İtalya, Rusya, Almanya, Hollanda, Kanada ve Yunanistan başta olma üzere 35 farklı ülkede, 10 yıldır yayınlanmakta olan Star Akademi'nin finalistleri, akademide aldıkları eğitimlerle yeteneklerini birleştirerek başarılı birer sanatçı olabilmek için ilk adımlarını atacaklar.
 
OP
Hanımefendi.com
Katılım
11 Temmuz 2008
Mesajlar
8.210
Tepki
8.216
Puan
113
Konum
istanbul
Beklenen yarışma başlıyor

star-akademi-elemeleri-star-tv-ekranlarinda-2825014_o.jpg


Star Akademi'nin geçtiğimiz günlerde yapılan elemeleri 27 Haziran 2011 Pazartesi akşamı Star Tv ekranlarında!

Başvuruların sadece internet üzerinden gerçekleştiği Star Akademi'nin elemeleri yapıldı. 40 bini aşkın adayın başvurduğu yarışmanın ön elemesini geçen 40 yarışmacı içerisinden finalistleri seçmek için Ajda Pekkan, Ertuğrul Özkök, Sertab Erener ve yarışmanın müzik direktörlüğünü yapan duayen sanatçı Attila Özdemiroğlu ile bir araya geldiler.

9 saat süren elemelerde, jüri üyeleri birbirinden başarılı gençleri seçerken oldukça zorlandılar. Azeri yarışmacının büyülü sesinden, Sezen Aksu'dan El Gibi'yi okuyan genç yarışmacıya, Belle isimli şarkıyı seslendiren sinema öğrencisinden, jürinin zorlu anlarına kadar elemelerin en eğlenceli anları 27 Haziran Pazartesi akşamı, saat 20. 00'de Star Tv ekranlarında!

Yayın Günü: 27 Haziran Pazartesi

Yayın Saati: 20: 00
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
43365_star-akademi.jpg

Star Akademi


Tarih: 2011-06-28 TV : STAR TV Saat: 20:00Tür:Yarışma


STAR AKADEMİ
STAR AKADEMİ’DE HEYECAN DORUKTA!

Türkiye’nin yeni starlarının belirleneceği Star Akademi’nin finalistleri belli oldu! Finalistler, 28 Haziran 2011 Salı akşamı Star TV’de açıklanıyor.

Star Akademi’de 40 bin aşkın başvuru arasından Türkiye’nin yeni star adayı olmaya hak kazanan 18 genç yarışmacı, 28 Haziran 2011 Salı akşamı Star TV’de açıklanıyor.

Ön elemeyi geçen 40 gencin arasından, Sertab Erener, Ertuğrul Özkök ve Ajda Pekkan’dan oluşan jüri, 18 finalisti seçerken oldukça zorlandı. Star Akademi’de müzikal yeteneklerini kanıtlayarak yarışmacı olmaya hak kazanan 16-25 yaş aralığındaki 18 finalist, öncelikle şan, müzik, dans, koreografi, saç, makyaj, stil, yabancı dil, spor, medya gibi kendi alanında profesyonellerden çok özel eğitimler alacaklar.
Birbirinden renkli finalistlerin açıklanacağı Star Akademi Karar Günü, 28 Haziran Salı saat 20.00’de Star’da.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
banneryeni1.jpg


Star Akademi, bu hafta sürprizleriyle ekrana bağlayacak!

Star Akademi'de bu hafta yarışmacılar eleme heyecanı yaşayacak...

Tüm heyecanı ve sürprizleriyle Star Akademi, gala gecesiyle canlı yayında

11 Temmuz Pazartesi akşamı Star TV’de!
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
43795_star-akademi.jpg

Star Akademi



Tarih: 2011-07-18 TV : STAR TV Saat: 20:00Tür:Yarışma




STAR AKADEMİ
“AKADEMİ’DEKİ İLK ELEME HEYECANI, BU HAFTA STAR TV EKRANLARINDA!"
Akademi’de geçtiğimiz hafta son ikiye kalan Burak ve Özge, elenme riskiyle gala gecesine başlayacak. Burak ya da Özge, tüm heyecanı ve sürprizleriyle 18 Temmuz Pazartesi akşamı Star TV ekranlarında yayınlanacak Star Akademi Gala Gecesi’nde hayallerine veda edecek.
Star Akademi’ye bu hafta bir star adayı veda edecek. Geçtiğimiz hafta son ikiye kalan Burak ve Özge için tüm hafta boyunca halk oylaması devam etti. Burak ve Özge, Akademi’de aldıkları eğitime devam etmek ve Türkiye’nin yeni starı olmak için bütün hafta boyunca çalıştılar. Tüm adaylar yeni performanslarına hazırlanırken, halk oylamasına kalan Burak ve Özge, bu hafta çifte yük taşıyor. Elenme riskiyle haftaya başlayacak ikiliden biri, canlı yayının ilk dakikalarında, Akademi’ye ve tüm hayallerine veda edecek.
Yepyeni ve renkli performanslarıyla izleyici ile buluşacak star adayları, Ajda Pekkan, Ertuğul Özkök ve Sertab Erener’in karşısında ter dökecek. Geçtiğimiz hafta performansı ve koreografisi ile büyük beğeni toplayan ve haftayı birincilikle tamamlayan Elif bu hafta da birinci olabilecek mi? Jüri hangi star adayını koruma altına alacak? Star adayları hangi arkadaşının performansı arkasında duracak? Bu hafta Akademi’de elenme riski taşıyan son 2 yarışmacı kim olacak? Tüm soruların yanıtları ve daha fazlası bol sürprizli gala gecesi ile bu hafta Star Akademi’de!
Geçtiğimiz hafta canlı yayında yarışmacılarla birlikte şarkı söyleyen Sertab Erener, jüri karşısına geçerek; Ajda Pekkan ve Ertuğrul Özkök’ten tam not almıştı. Bu hafta da yepyeni sürprizleriyle Star Akademi 18 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20:00’de Star TV ekranlarında.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
43941_star-akademi.jpg

Star Akademi



Tarih: 2011-07-25 TV : STAR TV Saat: 20:00Tür:Yarışma




“AKADEMİ’YE VEDA EDEN KAAN MI OLACAK, BURÇİN Mİ?”
Star Akademi’de eleme heyecanı devam ediyor. Bu hafta son 2’ye kalan youTube canavarı Kaan ve 5 yaşından beri keman çalan Burçin için Türkiye kararını verecek; sadece biri yoluna devam edebilecek. Star Akademi’nin bu haftaki teması “Eller Havaya”. Baştan sona hareketli şarkılardan oluşan repertuarıyla Star Akademi, 25 Haziran Pazartesi akşamı, saat 20:00’da Star TV ekranlarında!
Geçtiğimiz hafta elenme riskiyle haftaya başlayan Akademi’nin en küçük yarışmacılarından Burak’ın birinciliği Akademi Evi’ndeki tüm dengeleri alt üst etti. Bu hafta son 2’ye kalan Kaan ve Burçin için ise halk oylaması devam ediyor. Kaan ve Burçin, Akademi’de aldıkları eğitime devam etmek ve Türkiye’nin starı olmak için hafta boyunca çalıştılar. 25 Haziran Pazartesi akşamı ekranlara gelecek programda, Akademi’ye ve tüm hayallerine veda edecek isim belli olacak.
Bu hafta, tüm star adayları en eğlenceli ve hareketli parçalarla canlı yayında olacaklar. “Eller Havaya” temasıyla yarışmacıların bu eğlenceli performansları ekran başında izleyenleri hareketlendirirken; haftalardır hep romantik ve slow şarkılarla performans sergileyen romantik prens Levent ise hareketli şarkılardaki performanslarıyla jüri üyelerini ve tüm izleyenleri şaşırtacak.
Geçtiğimiz hafta canlı yayın sırasında, Facebook üzerinden yapılan gönderilerin, 1 milyon 511bin 638 kişi tarafından takip edildiği Star Akademi, bu hafta da sosyal ağlara damgasını vurmaya hazırlanıyor.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
44302_star-akademi.jpg

Star Akademi



Tarih: 2011-08-09 TV : STAR TV Saat: 20:00Tür:Yarışma




STAR AKADEMİ
“STAR AKADEMİ, ARTIK SALI AKŞAMLARI STAR TV EKRANLARINDA”
Star TV’de Salı akşamları, ekranlarına gelecek olan Star Akademi’de bu hafta, yarışmacılar içinde “Mevsim” geçen şarkılarla sahnede olacaklar. Bu hafta halk oylamasına kalan Derya ile Gürkan ise canlı yayında zor anlar yaşacak.
Star Akademi’de bu hafta elenme heyecanını Almanya’dan yarışmaya katılan 18 yaşındaki Derya ile Akademi’nin öne çıkan isimlerinden Gürkan paylaşıyor. İkili, Akademi’de aldıkları eğitime devam etmek ve Türkiye’nin starı olmak için hafta boyunca çalıştı. Derya ve Gürkan için halk oylaması ise devam ediyor.
Eleme heyecanının ardından ise bu hafta, “Mevsim” temasıyla yarışmacılar, içinde mevsim geçen şarkılarla canlı yayında olacaklar. Hareketli şarkılardan, romantik şarkılara kadar en güzel parçaları canlı yayında seslendirecek olan yarışmacılar, koreografileri ile de tüm jüri üyelerini ve izleyenleri şaşırtacak. Ayrıca, Diyarbakırlı Mekiye bu hafta ilk kez Kürtçe bir türkü ile canlı yayında olacak.
Geçtiğimiz hafta Akademi eğitmenliğinde, jüri koltuğuna geçen ve Arif’i Çakma Bülent Serttaş olmakla, geçtiğimiz hafta elenen Kaan’ı ise Fransızca şarkı seçtiği için “Müslüman mahallesinde salyangoz satmakla” eleştiren Doğan Music Company Genel Müdürü Samsun Demir’in bu haftaki yorumları ise merakla bekleniyor.
Akademi’ye ve tüm hayallerine veda edecek isim kim olacak? Sertab Erener, Ertuğrul Özkök, Samsun Demir ve Ajda Pekkan’dan oluşan jüri son 4’e hangi star adaylarını seçecek? Tüm bu yanıtlar ve daha fazlası artık Salı akşamları izleyicisiyle buluşacak olan Star Akademi’de!
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
44440_star-akademi.jpg



Tarih: 2011-08-16 TV : STAR TV Saat: 22:00 Tür:Yarışma


STAR AKADEMİ
BU HAFTA STAR AKADEMİ’DE SÜRPRİZ ELEMELERLE, TÜM DENGELER DEĞİŞECEK

Star Akademi’de bu hafta, star adayları bu yazın en popüler şarkılarıyla sahnede olacaklar. Bu hafta halk oylamasına kalan Elyane ile Dila ise canlı yayında zor anlar yaşacak. Ayrıca bu hafta sürpriz bir isim daha Akademi’ye veda edecek.
Star Akademi’de yaprak dökümü devam ediyor. Bu hafta elenme heyecanını akademi evinin en sempatik kızlarından Dila ile Azeri Kızı Elyane paylaşıyor. İkili, Akademi’de aldıkları eğitime devam etmek ve Türkiye’nin starı olmak için hafta boyunca çalıştı. Dila ve Elyane için halk oylaması ise devam ediyor. 16 Ağustos Salı akşamı ekranlara gelecek bölümde Akademi’ye ve tüm hayallerine veda edecek isim, izleyici oylarıyla belli olacak. Ayrıca bu hafta sürpriz gala gecesinde Elyane ya da Dila dışında bir başka star adayı da Akademi’ye veda etmek zorunda kalacak. Eleme nasıl olacak? Akademi’ye kim veda edecek? Hepsi bu hafta Star Akademi’de…
Eleme heyecanının ardından ise, star adaylarından 2011 yazına damgasını vuran en güzel şarkıları söyleyekler.Hareketli şarkılardan, romantik şarkılara kadar en güzel parçaları canlı yayında seslendirecek olan yarışmacılar, koreografileri ile de tüm jüri üyelerini ve izleyenleri şaşırtacak. Ayrıca, geçtiğimiz hafta söylediği Kürtçe şarkı ile galaya damgasını vuran Diyarbakırlı Mekiye, bu hafta “Av Zamanı” filminde ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz’ın seslendirdiği “Hayde Gidelum” isimli bir diğer ünlü türküyü seslendirecek.
Sertab Erener, Ertuğrul Özkök, Samsun Demir ve Ajda Pekkan’dan oluşan jüri son 4’e hangi star adaylarını seçecek? Tüm bu yanıtlar ve daha fazlası artık Salı akşamları izleyicisiyle buluşacak olan Star Akademi’de!
 

gerbera

Yeni Üye
Katılım
9 Haziran 2011
Mesajlar
17
Tepki
13
Puan
3
Konum
ist
Elyane ve Dila son ikiye kaldı.
Elyane aldığı oyla Dila'yı gönderir diyorum
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
44573_star-akademi.jpg

Star Akademi



Tarih: 2011-08-23 TV : STAR TV Saat: 22:15 Tür:Yarışma




STAR AKADEMİ
“STAR ADAYLARINDAN SOMALİ’YE ŞARKILI DESTEK!”
Her Salı akşamı, Star TV ekranlarında yayınlanan Star Akademi’de, star adayları bu hafta Somali’ye destek için şarkılarını söyleyecekler. Ayrıca çok özel performanslarıyla Akademi sahnesinde olacak star adaylarından son ikiye kalan Gürkan ve Burak’ın elenme heyecanının yanı sıra, Star Akademi’ye sürpriz bir isim daha veda edecek.
Geçtiğimiz hafta sürpriz elemelerle tüm dengelerin değiştiği Star Akademi’de, bu hafta elenme heyecanını Akademi’nin öne çıkan isimlerinden Burak ve Gürkan paylaşıyor. Burak ve Gürkan, Akademi’de aldıkları eğitime devam etmek ve Türkiye’nin starı olmak için hafta boyunca çalıştılar. 23 Ağustos 2011 Salı akşamı ekranlara gelecek bölümde Akademi’ye ve tüm hayallerine veda edecek isim, izleyici oylarıyla belli olacak.
Somali’ye özel şarkı!
Geçtiğimiz hafta Somali’ye giden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a eşlik eden ünlü isimler arasında Star Akademi jüri üyelerinden Ajda Pekkan ve Sertab Erener de vardı. Somali’de yaşanan çaresizliğe tanık olan Erener ve Pekkan, Somali anılarını ve orada yaşadıklarını gala gecesinde paylaşacaklar. Akademi yarışmacıları ise bu hafta şarkılarını, Somali’de açlık çeken milyonlarca çocuk için söyleyecekler. Onno Tunç’un unutulmaz bestesi olan Sezen Aksu’nun ünlü şarkısı "Bir Çocuk Sevdim"i, Star Akademi müzik direktörü Attila Özdemiroğlu’nun çok özel düzenlemesiyle hep birlikte seslendirecek olan star adayları, Somali’ye şarkılarıyla destek olacaklar.
Sürpriz elemelerle Akademi’de yaprak dökümü devam ediyor!
Geçtiğimiz gala gecesi herkesi şaşırtan yeni sürpriz uygulama ile bu hafta da Akademi’de tüm dengeler alt üst olacak. Akademi yarışmacılarının oy birliği ile bu hafta hangi ismi eleyeceği merakla bekleniyor.
Bu hafta Akademi’ye ve tüm hayallerine veda edecek isimler kimler olacak? Akademi yarışmacıları hangi arkadaşını eleyecek? Sertab Erener, Ertuğrul Özkök, Samsun Demir ve Ajda Pekkan’dan oluşan jüri son 4’e hangi star adaylarını seçecek? Tüm bu yanıtlar ve daha fazlası Star Akademi’de!
 

füreyya

Daimi Üye
Katılım
1 Eylül 2011
Mesajlar
2.315
Tepki
2.323
Puan
113
Konum
...
Bu yarışmayı Giray kazanmış!
Ajda pekkan ve sertab o kadar iticiydi ki, rating alamayınca yarışmayı apar topar bitirmişler...
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst