tatlıpozan
Daimi Üye
1.kasap ve marketlerden hazır kıyma alamayın.Eti siz beğenin ve kıymanızı siz çektirin.
2,Ölçü aletlerine çok dikkat edin.Özellikle su bardağının resmine dikkatli bakın 200 gram su alın.
3.Yemekte yağı kullanırken etin yağını da göz önüne alın.
4.Mümkün olduğu kadar salça ve baharattan az kullanın
5.Domates ve salçayı ortak kullanın
6 her nekadar yemiğin lezzetini kullandığımız malzemeler belirliyorsa da ocak ısısı bu konuda çok çok önemlidir.
7.Tencereniz mutlaka tabanı kalın çelik tencere olsun..
2,Ölçü aletlerine çok dikkat edin.Özellikle su bardağının resmine dikkatli bakın 200 gram su alın.
3.Yemekte yağı kullanırken etin yağını da göz önüne alın.
4.Mümkün olduğu kadar salça ve baharattan az kullanın
5.Domates ve salçayı ortak kullanın
6 her nekadar yemiğin lezzetini kullandığımız malzemeler belirliyorsa da ocak ısısı bu konuda çok çok önemlidir.
7.Tencereniz mutlaka tabanı kalın çelik tencere olsun..