South Beach Diyeti

Es_se

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
25.367
Tepki
22.495
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul
South Beach Diyeti

Zaten harika bir vücudu olan Jessica Simpson, Dukes of Hazzard’da Daisy Duke olarak mini kıyafetler giymek için kapsamlı bir diyet ve egzersiz pogramlarını uygulayarak vücudunun muhteşem görünmesini garanti altına aldı. Bunda haftada altı gün antreman yapmasının yanı sıra, South Beach diyetini de uygulamasınında payı var.

Mini kıyafetlerde giymeye hazır mısınız? İşte South Beach diyetinin ayrıntıları.. South Beach diyeti ne düşük karbonhidratlı ne de düşük yağlı bir diyet programı.

South Beach diyeti, yağı ve karbonhidratları daha sağlıklı olan yiyecekleri seçmenize yardımcı oluyor. Kötü karbonhidrat ve yağları almadan kendinizi çok daha iyi hissetmenizi de sağlıyor. Sonuç olarak, daha da sağlıklı oluyorsunuz ve kilo vermeye başlıyorsunuz. Sadece ilk iki haftasında bile 4– 6 kilogram arasında kilo veriyorsunuz.

Neden South Beach?

Normal miktarda kırmızı et, tavuk, hindi, balık ve kabuklu deniz ürünlerini yiyebileceksiniz.
Bu diyet programında bol bol sebze yiyeceksiniz. Yumurta, peynir ve fındık bile yiyebileceksiniz.
Soslu zeytin yağla hazırlanmış salata çeşitlerinde yiyebileceksiniz.
Bir gün içerisinde üç öğün yemek yiyebilirsiniz, üstelik açlığınızı giderecek yiyecekleri yiyebileceksiniz.
Vücudunuza zarar vermeden ve aç kalmadan planlı bir diyet programıyla zayıflayacaksınız. Ve bu akıllı diyet programıyla kendinizi iyi hissedeceksiniz.
İsteseniz de istemeseniz de sabah ve öğle arasında atıştırmalar yapmak isteyeceksiniz. Akşam yemeğinden sonra tatlı bile yiyebilirsiniz.

Bol bol su için, kahve ve çay da içebilirsiniz.

Önümüzdeki 14 gün için ekmek, pirinç, patates, makarna veya fırında pişmiş yiyecekleri yemekten kaçınacaksınız. Meyve bile yemek yok. Panik yapmayın!

Bu saydığımız yiyecekleri 2 hafta içinde diyet programınıza ilave edeceksiniz. Ama şuan bu yiyecekleri yemek yasak!

Şekerleme, kek, kurabiye, dondurma ve şeker 2 hafta diyetinizde yer almayacak. Bira ve diğer içki türlerinde şimdilik içmek yok. Bu aşamadan sonra içki içeceksiniz. Bu, sizin için yararlı bir diyet program olacak ancak ilk 2 hafta sıkı bir diyet uygulayacaksınız.

Şuan, makarna, ekmek veya patates yiyorsanız ya da tatlı yemeden bir gün bile duramıyorsanız ( bir günde üç veya dört kez) size şunları söyleyebilirim:

Bu yiyecekleri yemeden ve zorlanmadan 2 haftayı nasıl atlattığınıza şaşıracaksınız. İlk gün ve ikinci gün bu durumla mücadele edebilirsiniz ama başardığınızda kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. İstediğiniz yiyecekleri yeme duygunuzla mücadele etmeyeceksiniz ve ilk hafta boyunca sürekli yemek yeme isteğinizde yok olacak. Bunları size garanti ediyorum çünkü bu diyeti uygulayan fazla kilolu olan hastalarımın hepsi bu diyet sayesinde zayıflamayı başardılar.

South Beach Diyeti, sizin için yeni olabilir ama birkaç yıldan beri var olan bir diyet programıdır---yüzlerce insanın zayıflamasına ve vermiş olduğu kiloları tekrar almamasına yardımcı olmuştur.

South Beach Diyet Programı İçin Tıklayın!

Arthur Agatston’dan, M.D. South Beach Diyeti’nden bir alıntı. Rodale tarafından yayınlandı. Arthur Agatston, M.D. © 2003.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst