Sonbahar Mevsimine Ceket Önerileri!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.644
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Evet sonbahar seni seviyoruz, düşen yapraklar, yarattığın o romantik hava her şey çok güzel ama sanırız en çok ceketlerimize kavuştuğumuza seviniyoruz!

WrqGB8.jpg


Geçiş mevsimlerinin olmazsa olmazı ceketler hazır mı? Stilimize göre ceketimizi seçiyoruz ve sezonun trendlerine göre rüzgara karşı şık duruyoruz!

Hepimiz biliyoruz ki, çabasız şıklık için bir jean, bir de deri ceket yeterli. Derilerin kendine has asi havası olduğu bir gerçek ama elbette daha feminen bir çizgi yakalamak da mümkün; mesela mini pilili bir etek, klasik kesim beyaz bir gömlek ve siyah bir biker deri ceket bunun için ideal!

3R6prM.jpg


Eskiler 'güncellenerek' dönmeye devam ediyor. Ekose desenleri ceketlere de yansıdı. Sade tişörtlerle ve jeanlerinizle her yerde kendinizi rahat hissedebilir veya klasik bir pantolonla harikalar yaratabilirsiniz.

R6rOmR.jpg


Floral desenleri ilkbaharla sınıralamayın; tasarımcıların botanik tutkusuna tüm sezon trendlerinde rastlamak mümkün. Siyahla harmanlanmış çiçek baskılarını ofis kombinleri için düşünebilirisiniz.

pYbGya.jpg


Hayvan desenlerinden korkmayın. Doğru parçalarla birleştirdiğinizde sizi dümdüz giyinmişsiniz gibi göstermeye yetiyor. Kadınları vahşi ve feminen gösteren parçalardan leopar ceketler, bizim de favorimiz.

kY9X4D.jpg


Haftasonunun rahatlığına en iyi baseball ceketler yakışır. Programınızda sinema mı var? Düz bir tişört, skinny jean ve baseball ceketle hazırsınız!

NbnOaX.jpg


Kaz ayağı desenli ceketler sonbahar stiline neşe katmak için iyi bir tercih. Alışılagelmiş siyah beyaz çizgisi dışında sarı, yeşil, mavi gibi renklerle işlenmiş modellerde de kullanabilirsiniz.

aBl19Q.jpg

 

Ekli dosyalar

  • 1.jpg
    1.jpg
    71,1 KB · Görüntüleme: 0
  • 2.jpg
    2.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 0
  • 3.jpg
    3.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 0
  • 4.jpg
    4.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 0
  • 5.jpg
    5.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 0
  • 6.jpg
    6.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 0
  • 7.jpg
    7.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 0

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst