Sonbahar Makyajı; Gül Rengi Dudaklar!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.685
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
1n68D5.jpg


Sonbahar geldi. Kısalan günler, yaklaşan kış bizi grilere büründürmeden, stilimize biraz sıcaklık katmanın da zamanı geldi. Bu küçük değişime, dudaklarından başlamaya ne dersin?

Sonbahar Kış 2014'ün trendleri arasında gül rengi dudaklar da yerini aldı. Podyumlardan sonra sokaklara da sıçrayan bu trendi, soluk güz günlerini aydınlatmak için sıklıkla tercih edeceğiz!

Dudaklarda gül mevsimi

Sonbahar'ın bu gül rengi dudaklarını Giorgio Armani Makyaj Artisti Linda Cantello solgun gül goncası efekti diye tabir ediyor. Bir ruj dokunuşu ile anında güzellik stilimizi yenileyen bu tona biz çoktan kalbimizi kaptırdık bile.

Nasıl kullanmalı?

Yalnızca birkaç saniyede makyajınızda doğal bir kadınsılık yakalamak için sezonun trendi gül rengi dudaklara yönelmeye karar verdin. Peki gül dudaklarınızı nasıl alırdın? Nude bir ten makyajı dudaklarındaki doğal cazibe ile harika bir uyum yakalayacak. Göz makyajını es geçebilirsin. Daha iddialı bir görünüm içinse hafif bir buğulu göz makyajı iyi bir seçim olacak.

En doğru ruj uygulaması için önce dudaklarına peeling yapmayı dene. Şeffaf dudak kalemi ile dudaklarını çerçeveleyerek kalıcılığı ve rengin dağılmasını önle. Bir kat gül tonlarındaki rujunu dudaklarına uygula. Ardından bir kağıt peçeteyi dudaklarına bastır. Bir kat daha gül tonlarındaki rujunu uygula. İşte hazırsın.
 

Ekli dosyalar

  • 2.jpg
    2.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 44

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst