Sonbahar Düğünleri İçin Mekan Seçimi!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.685
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
b2oXyj.jpg


Gelin adayları için genellikle ilkbahar ve yaz ayları düğün için öncelikli tercih olsa da Sonbahar ve Kış mevsimlerinde de harika düğünler gerçekleştirmek için birçok fırsat bulunuyor. Sonbahar ve Kış düğünleri için mekan seçimi, saat seçimi, düğün konseptinin belirlenmesi gibi birçok detay var. Bu detayları değerlendirerek bu mevsimlerde harika düğünler gerçekleştirerek, müthiş hatıraları geride bırakabilirsiniz.

Sonbahar ve Kış Düğünleri İçin Mekan Seçimi Nasıl Yapılmalı?

Özellikle Türkiye’de mevsimlerin son yıllarda biraz kaydığını görüyoruz. Hangi mevsim düğün planlarsanız planlayın internette bulunan birçok kaynak üzerinden son 5-10 yılın o aylardaki hava tahminleri de değerlendirebilirsiniz. Sürpriz hava koşulları her zaman bir ihtimal olsa da mevsimin genel durumunu bilmenizde yarar var.

Sonbahar demek dökülen yapraklar ve romantizm demek. Bu eşsiz atmosfer sizlere harika fotoğraf karelerini geride bıraktırabilir. Sonbahar ve Kış düğünleri için mevsimi hissedeceğiniz, puslu havaya rağmen beyazı ve doğayı hissedeceğiniz düğünler gerçekleştirebilirsiniz.

Kim demiş Sonbahar ve Kış aylarında kır düğünü yapılmaz diye! Kır düğünlerinin bulunduğu mekanların çoğu artık sonbahar ve kış ayları için doğanın içinde hissetmenizi sağlayan camekan özelliği taşıyan mekanlar oluşturuyor.

d2VdXn.jpg


Sonbahar ve Kış düğünlerinde düğün mekanlarından en çok balo düğünü konsepti tercih ediliyor. Bunun için de büyük otellerin balo salonu, restaurantlar ve köşkler düğün mekanı olarak ilk tercihler arasında yer alıyor. Balo düğünü konsepti sizin hayal gücünüze göre dekorasyon ve ufak fikirlerle harika mekanlar yaratmanıza imkan sunabiliyor.

5kOlYd.jpg


Sonbahar ve Kış düğünü gerçekleştirecekseniz düğün konseptini, düğünde verilecek hediyeleri, gelinlik seçiminiz gibi tüm düğün detaylarını bu tercih göre yapmalısınız. Daha çok kapalı mekanda gerçekleşen sonbahar kış düğünleri, özellikle gelinlik seçiminizde de büyük önem taşıyor. Gelinlik ile mekanda rahat etmeniz, konsepte uygunluk gibi birçok detaya karar verdikten sonra gelinlik seçmenizde yarar var.

AqlM3q.jpg
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst