Son moda: Memetoks

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Alındaki ince çizgiler ve şu meşhur kaz ayaklarından kurtulmak için botoks uygulandığını biliyorduk, hatta bildiklerimizden sıkılmaya başlamıştık ki yeni bir haber imdadımıza yetişti: Botoks artık göğüslere de uygulanabiliyor ve sarkmış dekolte bölgesinde çok başarılı sonuçlar veriyor.

Sadece yarım saat süren tedavi özellikle, hamilelik öncesi formuna kavuşmak için bıçak altına yatmaya vakti olmayan genç anneler arasında son derece popüler olmaya başladı.

Doktorlar, İngiltere'de tek seansı 1000 sterlin olan göğüs botoksunun düzenli aralıklarla tekrarlanması yerine kalıcı bir çözüm olan ameliyata kadar uygulanabilecek bir özgüven desteği olarak kullanılmasını tavsiye ediyorlar.

Transform adında bir estetik ameliyat kliniği zinciri sahibi olan Sach Mohan; yeni annelerin 'Breastox'a (göğüs botoksuna verilen isim bu) yöntemine doğumdan sonra en az üç ay geçmesini beklemelerini öneriyor.

Göğüse yapılan botoks uygulamalarında anestezi için bir krem uygulandıktan sonra, hastanın minör göğüs kasına 12 iğne vuruluyor. Marie Claire'de yer alan habere göre; bu kasın 'donması' arkadaki diğer kasların güçlenmesine yol açıyor, böylelikle de göğüsleri kaldırmaları için onlara bir destek vermiş oluyor.

Yüzdeki yaşlılık emarelerini yok etmeye yarayan botoksun başka kullanım alanları da var. Aşırı terleme, diş gıcırdatmalarının önlenmesinde kullanılan yöntem son zamanlarda migren tedavisi ve inmenin yol açtığı hasarı azaltmak konusunda da umut vaadediyor!


Alıntı
 

maviboncuk

Daimi Üye
Katılım
3 Ağustos 2010
Mesajlar
25.638
Tepki
16.859
Puan
113
Yaş
34
Konum
bitanemin kalbinden
tesekkur_.jpg
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst