Son Kez Anne....

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
5 kız kalmıştık başına hasta bir baba... sen hep başın dik bizede öyle öğrettin, asla karşı gelmedik sana... ben en küçüktüm okuyabilecek olan en son yavrun ve birgün babamı kaybettik acıydı ama senin acının çeyreği bile değildi. hepimiz evlendik sen ümra ve hacca gittin..dahada doyumsuzdu sevgin. O kadar huzursuzluklarımıza bir öf demedin
belkide bizde hep dayandığın için hiçbir hastalık seni yıkamaz zannettik. Evliliğim kötüydü sorumsuz bir eş üstelik severek evlendiğim için birşey diyemiyordum. Ama Anne değilmisin hemen anlıyordun. ben öyle yalapşulup öpemezdim seni ne kadar istesemde bir kere içimin titrediğini hissettim sarılırken kınagecemde hiç yoktu gözyaşın ama içinin ağladığını hissettim annem.7 sene sonra ayakların ağrımaya başladı biz kaplıcalara gitmeni istedik gittin ama sıcak iyi gelmezmiş hastalığına öğrendik.o hain alçak doktor yüzüne karşı demez mi bide'şimdiye kadar nerelerdeydiniz artık çok geç' diye
pankreastan mideye bulaşmış o hain hastalık sarmış annemin her yerini birtek kalbini saramamış. öleceğini öğrendin geceleri uyumadın hiç.çünkü ölümün ne zaman geleceği belli değildi...
resim çektiriyorduk ablamlar sen yataktaydın ben ölücem ya hatıra çektiriyorlar dedin komşularına. O an kalbime iğneleri batırıyorlardı sanki yok az bu söküyorlardı kalbimi adeta..son 2 haftasında ölüme yaklaştığını sen bizden daha iyi biliyordun.yürüyemicek haldeydin o akşam ille beni tuvalete götürün dedin ben ve ablam girdik kolunu bacakların titriyordu tam kapısına geldik birden fenalaştın gözlerin açıktı ama ruhun yoktu ben anne şimdi değil diye bağırıyordun şimdi değil anne... ablam kelimei şahadet getiriyordu kulağından. yatağa çektik seni ve birden bir anda kendine geldin birtek benim sesimi duymuşsun başka birşey hatırlamıyordun. gün geçtikçe ağırlaştın.hep bir mucize olacak ve benim hükümet gibi annem ayağa kalkıcak ümidi vardı ölümünü görmemek için ölümü yeğlerdim ama son nefesinde yanındaydım annem.canın omuzundayken hep son kez gözünü açman için yalvardım hakkını helal ettin hepimize kimseyle dargın olmadın kırıldın hissettirmedin anladım ki sen bizler için yaşadın. Ve hala her gece gelip hepimize uğruyorsun varlığını öyle çok hissediyorum ki... Bizleri verdiğin emeklerin helal olsun anne.Allahın Rahmeti hep üzerinde olsun canım annem.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
65.646
aynı bnim kaderime benziyor :aglayan:
bizde 5 kardeşiz benimde babm rahatsız beyninde tümör var cok acı cook :gitme:

OP
kSo

kSo

Daimi Üye
Tepki