Somon Hachee

E

esmanur

Misafir
SOMON HACHEE

MALZEMELER

600 gr somon balığı

2 adet yumurta akı

taze kara biber

4 adet domates

kereviz yaprağı

yeşil soğan

zeytinyağ

roka

tuz



HAZIRLANIŞI

Somonları iyice yıkayıp, süzgeçten geçirin, sonra, mikser rendesinden geçirin. Diğer yanda yumurta aklarını hafifçe çırpıp somonların üzerine dökün, 3 yemek kaşığı zeytin yağ, biraz tuz, biber ve fındık rendesini de katıp, iyice karıştırın. Elde ettiğiniz karışımı birer porsiyon halinde kaselere koyun. Sosu emmesi için buzdolabında 3-4 saat kadar bekletin. Servis yapmadan önce, domatesleri dilimleyip, tabağı süsleyin.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst