Şok İddia!

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
Şok iddia
Beyaz'ın evlilik hazırlığı yaptığı 2 aylık sevgilisi Tanem Sivar'ın, patronu Acun Ilıcalı ile 3 yıl aşk yaşadığı iddia ediliyor

‘TANEM, ACUN’UN ESKİ AŞKI’

Bugün gazetesi yazarı Aykut Işıklar’ın dünkü köşesinde isim vermeden ortaya attığı iddiayı, internet sitesi Uçankuş, isimli ve fotoğraflı olarak yayınladı. İşte o iddia:

“Beyaz’ın evlilik hazırlığı yaptığı 2 aylık sevgilisi Tanem Sivar, patronu Acun Ilıcalı ile 3 yıl aşk yaşadı. Acun boşanmadığı için Tanem bu ilişkiyi bitirdi. Tanem, Acun’a inat olsun diye Beyaz ile flört etmeye başladı.”

BEYAZ: DAVA AÇMAYACAĞIM

Acun Ilıcalı, “Adımın, kardeşim gibi gördüğüm Tanem ile böyle bir iftiraya malzeme yapılmasına çok üzüldüm. Tazminat davası açacağım” dedi.

Beyaz, “Çok iyi giden bir ilişkimiz var. Bu tür dedikodular bizi birbirimize daha bağlıyor. Kimseye dava açmayı da düşünmüyorum” diye konuştu.

Yakınları, “Tanem eve kapandı ve ağlamaktan perişan oldu. Bu konuyu kimseyle konuşmak istemiyor” dedi.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
var ya iyi giden bişey görmesinler sakın hemen yapıştırıyolar bişeyi ya şaka gibi

OP
Çikolata

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
ateş olmayan yerden duman çıkmaz doğruysa çok kötü yalansada haberi yapanı kınıyorum

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.309
bence sasilacak birsey olmaz kimin eli kimin cebinde belli degil bunlarda:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar