Soğanlı Makarna

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
160ptew.jpg

1 paket makarna
4 adet soğan.(halka halka doğrayalım)
4 diş sarımsak
kırmızı pul biber
yoğurt
tuz
makarnayı haşlayalım...bir tavada zeytinyağında soğanları soteleyelim. ben bunlara birzda kırmızı biber kattım. isteğe bağlı tabii.
sonra sarımsaklı yoğurdu hazırlayıp bir kenara koyalım.. diğer yerdede kıemızı biberli yağımızı hazırlayalım...
makarnayı bildiğimiz gibi hazırlayalım. ve servis tabağına önce sıcak makarnayı,ortasına soğanları koyalım. etrafına sarımsaklı yoğurdu koyalım. ve en sonda üstlerine kırmızı biberli yağımızı gezdirelim

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.327
160ptew.jpg

1 paket makarna
4 adet soğan.(halka halka doğrayalım)
4 diş sarımsak
kırmızı pul biber
yoğurt
tuz
makarnayı haşlayalım...bir tavada zeytinyağında soğanları soteleyelim. ben bunlara birzda kırmızı biber kattım. isteğe bağlı tabii.
sonra sarımsaklı yoğurdu hazırlayıp bir kenara koyalım.. diğer yerdede kıemızı biberli yağımızı hazırlayalım...
makarnayı bildiğimiz gibi hazırlayalım. ve servis tabağına önce sıcak makarnayı,ortasına soğanları koyalım. etrafına sarımsaklı yoğurdu koyalım. ve en sonda üstlerine kırmızı biberli yağımızı gezdirelim

Vay çok güzel ellerine kollarına sağlık bizde bu soğanı un çorbasına koyarız bayılırım karamelize soğana :catalbicak:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar