Sizce Aldatılıyormuyum

Tepki
2
Arkadaşlar nişanlımla çok güzel bir ilişkimiz vardı sonra sosyal mesajlaşma ile Umay diye bir kadınla tanıştı finansci çok para kazanmaya başladı sonra iş kurdu seyahatlere gitmeye başladı dün gece 10 da uyuyorum dedi sabah 6 da günaydın dedi ama hala açmıyor bence uyuyor sizce aldatılıyormuyum?

Moderatörün son düzenlenenleri:

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
115.832
Arkadaşlar nişanlımla çok güzel bir ilişkimiz vardı sonra Soysyal mesajlaşma ile Umay diye bir kadınla tanıştı finansci çok para kazanmaya başladı sonra iş kurdu seyahatlere gitmeye başladı dün gece 10 da uyuyorum dedi sabah 6 da günaydın dedi ama hala açmıyor bence uyuyor sizce aldatılıyormuyum?
Ne kadar sürede bunlar oldu

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
79.821
Arkadaşlar nişanlımla çok güzel bir ilişkimiz vardı sonra sosyal mesajlaşma ile Umay diye bir kadınla tanıştı finansci çok para kazanmaya başladı sonra iş kurdu seyahatlere gitmeye başladı dün gece 10 da uyuyorum dedi sabah 6 da günaydın dedi ama hala açmıyor bence uyuyor sizce aldatılıyormuyum?
Merhaba; hoşgeldiniz:papatya:
Sitemizde sosyal mecra isimleri, uygulama isimleri belirtmek yasaktır.
Mesajlarınızı düzenledim tekrarı halinde uzaklaştırma alacaksınız.
Kalıcı olmanız dileğiyle :panter:

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.797
Merhaba; hoşgeldiniz:papatya:
Sitemizde sosyal mecra isimleri, uygulama isimleri belirtmek yasaktır.
Mesajlarınızı düzenledim tekrarı halinde uzaklaştırma alacaksınız.
Kalıcı olmanız dileğiyle :panter:
Mevzu mantığıma yatmadı herhalde sosyal mecra yönlendirmesi yapılmak istenmiş. Ayrıca insan böyle bir şeyi nişanlısıyla konuşur biz uzaktan ne yapabiliriz ki zaten açıklamada yorum yapabilmek için yeterli değil.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar