Siyah noktalara doğal çözüm

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
248620100407044847966.jpg


Siyah noktalara doğal çözüm

Birçok yöntemi denediyseniz ve istediğiniz sonucu alamdıysanız bir de bunu deneyin.

Kadınların korkulu rüyası siyah noktaların doğal yöntemlerle temizlenmesi mümküm...

Siyah noktalardan kurtulmak için mucize iksir; elma sirkesi. Yarım su bardağı suyun içine 3 çorba kaşığı elma sirkesi ekledikten sonra iyice kaynatın.

Ardından ateşi kısın ve başınıza bir örtü örterek, yüzünüzü buharına tutun. Bu şekilde yüzünüze 15–20 dakika buhar verin.

Bu uygulamadan sonra yarı yarıya sulandırılmış elma sirkesi ile yüzünüzü silin. Bu işlemi haftada 2 kere tekrarlayın. Düzenli olarak bu uygulamayı yaptığınızda siyah lnoktaların yok olduğunu ve cildinizin daha da ışıldadığını göreceksiniz.

Siyah noktaların giderilmesi için başka öneriler :

1) Bir tutam kırlangıç otu, Bir tutam ayrık otu bir kaba konulup üstüne beş bardak su ilave edilerek kaynatılır ve bir gece dinlendirdikten sonra siyah noktaların üzerine sürülür.

2) Bir tutam nane, Bir tutam yabani kekik yaprağı, Bir tutam ıhlamur bir ka*ba konulduktan sonra üstüne yeteri kadar su ilave edilerek kaynatılır. Soğuduktan sonra siyah noktaların üstüne sürülür.

3) Bir tane çok olgun domates ezildikten sonra ince bir tülbent yardımıyla süzülür. 1 tatlı kaşığı gliserin ve iki damla asilbent tentürü eklenir karıştırıldıktan sonra bir şişeye doldurularak kullanılmak üzere saklanır. Siyah noktaların üzerine bol miktarda sürülür

Haber7
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst