Sitemize editörler aranmaktadır

Admin

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
668
Tepki
2.444
Puan
93
Yaş
42
Konum
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Biliyorsunuz forum bölümünün dışında bir de Portal bölümümüz var. Çok fazla aktif olmayan bu bölümü artık açılış sayfası olarak ayarlayacağız, ve forum dışında o bölümde de yararlı bilgiler, yemek tarifleri, burç yorumları ve benzeri bir çok konuda içerik paylaşımında bulunacağız.

Fakat sürekli güncel olması gereken bu bölümde editörlük yapabilecek arkadaşlara ihtiyacımız vardır. Elbette editörlerimize yayınladıkları içeriklere göre makul bir de ücret ödenecektir. Zaten bu işi profosyonel anlamda yapan bir çok kişi ve kurum var. Ancak bazı üyelerimizin de maddi ihtiyaçları olabileceğini düşündüğümüzden öncelikle bu editör meselesini kendi içimizde halletme düşüncesindeyiz.

Dışarıda genel olarak 100 kelime = 1 TL şeklinde bir ücretlendirme yapılmaktadır. Biz de editörlerimize duruma göre bu oranda bir ücret ödemeyi düşünüyoruz. Tabii bu işin bazı gereksinimleri de mevcut. Örneğin eklenen yazılara etiket (ilgili kelimeler) ve resim gibi içeriklerinde eklenmesi gerekecek.

Yazıları size vereceğimiz kullanıcı bilgileri ile sizin girmeniz gerekiyor. Bu konudaki tüm detaylar editörlerimize öğretilecektir. En önemli şartımızın yazım kurallarına dikkat edilmesi gerektiğini de belirtelim.

Sorusu olan veya bu işi yapabileceğine inanan arkadaşlarımızla çalışma şeklini daha da detaylandırabiliriz. Bu konu altından sorularınızı ve düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.

Soru ve düşüncelerinize göre bu konu daha da detaylı bir hale getirilecek, tüm çalışma şartları ve diğer detaylar bu sayfa altından üyelerimizle paylaşılacaktır.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
Editörlük ile ilgilenen arkadaşlar varsa konumuz hala güncelliğini koruyor. Sormak istediklerinizi bu başlıktan iletebilirsiniz
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
Portalımıza göz atmak isteyenler buraya tıklayabilir : Hanimefendi.com - Kadın sitesi

Selam nk, Sen editör olmayı düşünüyor musun?
veya zaten editör müsün?
Senin tam hakkıyla yapacağını düşünüyorum da

Selam Ev Kedisi seni gördüğüme sevindim bu aralar sitede pek denk gelemiyordum sana :)

Düşüncen için çok teşekkür ederim. Ben editör değilim sadece forum içinde yönetimdeki arkadaşlarla beraber aktiflik gösteriyorum ama gerekirse yardımcı olabileceğimi Adminimize söylemiştim
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst