O gizli kişi kim çıksın ortaya a
Diyiver gari ya
O gizli kişi kim çıksın ortaya a
Diyiver gari ya
Aaaa bnmiymişim ama bn o zmn yoktum yeni geldim ya da varmıydım

Hep bana denk geliyordun ve kim o gizli kişi diye soruyordun çok gülüyordumAaaa bnmiymişim ama bn o zmn yoktum yeni geldim ya da varmıydım
Bittomuymuş gizli aHep bana denk geliyordun ve kim o gizli kişi diye soruyordun çok gülüyordum

Bn olunca paylaş canım sonsuz izinHep bana denk geliyordun ve kim o gizli kişi diye soruyordun çok gülüyordum

Patron öyle diyii aYooo bn değil

Cansın sağ olBn olunca paylaş canım sonsuz izin
Arada diğerlerini de paylaş
o an kim o söyle diyen kişi gizli üyeyse patlatırım diğer türlü söylemem Çevrimiçi üyeler panosu öyle diyi valla ben arada getir götür ifşala yapıyorumPatron öyle diyii a
İfşa isteyeni ifşalamış oldum o çok tatlı olduİfşaaa

Yok mügü ablada oluyor bazen ondan mı şeettikiCansın sağ olo an kim o söyle diyen kişi gizli üyeyse patlatırım diğer türlü söylemem
Çevrimiçi üyeler panosu öyle diyi valla ben arada getir götür ifşala yapıyorum
İfşa isteyeni ifşalamış oldum o çok tatlı oldu

yaaa kendini sanmıyordu heralde 
Sitedeki olaylara ekleCansın sağ olo an kim o söyle diyen kişi gizli üyeyse patlatırım diğer türlü söylemem
Çevrimiçi üyeler panosu öyle diyi valla ben arada getir götür ifşala yapıyorum
İfşa isteyeni ifşalamış oldum o çok tatlı oldu

Bence tahmin etmiştir ya gördüğüm gibi koydum çünkü. O anlarda sitede üçümüz vardık zatenYok mügü ablada oluyor bazen ondan mı şeettikiyaaa kendini sanmıyordu heralde
Bir geçenlerde senin ben dahil birkaç kişiyi löp diye burada paylaşmana güldüm bir de bunaSitedeki olaylara ekle
Yok valla sanmıyordum Nk atınca güldüm ana bnmiymişim diyeYok mügü ablada oluyor bazen ondan mı şeettikiyaaa kendini sanmıyordu heralde

Yok nerde hiç tahmin etmedimBence tahmin etmiştir ya gördüğüm gibi koydum çünkü. O anlarda sitede üçümüz vardık zaten
Bir geçenlerde senin ben dahil birkaç kişiyi löp diye burada paylaşmana güldüm bir de buna

ha
Gerçekten mi? Buna daha çok gülerim şimdiYok valla sanmıyordum Nk atınca güldüm ana bnmiymişim diye

He valla kendim olsam bn nerdeyim derdimGerçekten mi? Buna daha çok gülerim şimdi