Sitemizde Yaşanan Komik Anlar :))

bitter_im

Kılıç Arslan
Mod + Site Yazarı
Tepki
76.032
2013 haha romana cümle ekle oyunu muydu acaba hatırlayamadım :D

Ekli dosyayı görüntüle 50630

Onun devamıda yine telefon aramaları falan vardı kız en son ne gülmüştüm onlarıda ekle hahahahahaha
Yalan Dünya'daki Nurhayat'ın fenomen olduğu dönemler :D "Forumdan Banlanıyorsunuz Son Sözünüz Ne Olurdu" konusu sanırım
Ekli dosyayı görüntüle 50631
Ayyy bi ara sitede her yorumun altına sen nurhayat ben zerrin hahahaha ezikmiyim diye geziyordum :krizz: biarada vasfiye teyze olmuştun hahahahahahahaha
Ayser ablam ya haha

"Alttaki üyeye bir soru soralim oda cevaplasın" konusunda "alttaki üye kac yasindasin?" diye sormuşlar

Ekli dosyayı görüntüle 50632
Hahahahahaha aayy çok iyi haha
Yine kendimle alt alta üst üstte gelmişim bu bir nk klasiği :krizz:"Üstteki üye ile ortak özelliğiniz ne?" konusu
Ekli dosyayı görüntüle 50633

Üstteki Üye Forumdan Gitse Nesini Özlersin ??? Konusu​

Gecenin Yarısı Telefonun Çaldı ve Baktin Üstteki Üye Arıyor Ne yaparsin? Konusu​

Alttaki üye "Beni sana sorsalar ne dersin?" Konusu​

"Üstteki üyeyi saçma bir nedenden dolayı banlayın" Konusu​

:krizz::krizz: kız kendini mi banlamak istiyorsun haha

"En Büyük Yalanı Kim Söyleyecek?" konusunda "NK kim?"​

hahahaha
Bu konuyu kim başlatmış acaba :D Çorbadan karakter analizi
Ekli dosyayı görüntüle 50641
One kız çorba tarifi hahahaha yalnız mutfak periliginde üstünde yine analiz yapmış bide :krizz: yoğurt çorbası ayran gönüllü hahahaha
hahahaha nk833 3310 gibi olmuşsun bacım hahahaha bilgisayarı yeni öğreniyordum diyip sıyrılmaya çalışayım hahahaha :katıldım:
Arada kalan bitter emojisi haha beğenedim :D
Ekli dosyayı görüntüle 50649
hahahaha perşamba gibi hahahaha
:D kafası karışmış napsın haha
Radyo'da neler çaldırdınız bana ya bu Miki ne olaki hatırlamadım da dinleyenlerde kaçmış 2 kişi kalmış :haha: Teyzoş'un Nurettin ısrarının ardından konu değişimi hızım :D
Ekli dosyayı görüntüle 50651
hahahahahaha sonra fonda sertap çalıyor ama haha
:krizz: sitedeki bütün işleri bana yaptırıyorlardı haha iş yoğunlugundan gözüm kör olduysa hahahaha
Bu konu açık kalsın sitede yakaladığımız komik anları ekleriz buraya :krizz:
:krizz: heee hee kalsında ifşalar gelsin hahahaha :katıldım:
Ortalık yangın yeriyken mügü'm tüm kibarlığıyla ortama girer ama haha

Ekli dosyayı görüntüle 50660

:krizz: ayyyyy yerimm @mügü

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
86.059
Kelle paça filan kelleye dikkat haha
İşkembe seven işkembeden atan tutan tekinsiz tipler haha
Analı kızlı çorbası seven amaaaan kaynanayla görümceyle insanı çorba eden tipler :kriz:
Sulu Köfte seven amaaan sulu yılışık cıvık adam tipi :haha:
En iyisi terbiyeli tavuk çorbası herhalde hem terbiyeli hem vitaminli... Dur tavukta olmadı dişi bu hayvan yani kız peşinde koşan bir tip olabilir :krizz:

Çorbadan adam çıkmıyor bacım :haha:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
86.059
Kızz cidden he bacak göstermişiz hahahaha sen neysen ben oyum bacım napalım ozamanda aynıymışım hiç değişmemişim :krizz::krizz:

Bi dakka konuya dalmadan önce tek tek okudum ettimde bacımmm sen bunları nerden bulduuuun hahahaha aaayyy okadar güldümkiiii çenem ağrıdı hatta biara okadar karnım ağrımaya başladı dedim dur hepsini yükleme şimdi kızı yıkayım biraz çenem dinlensin haha bebisi yıkadım yağladım tekrar okumaha devam ettim :krizz: sonra oğlan lego oyuncaklarını istedi haha gittim onu bulduk dolabın üstündeki hurçları falan karıştırdım ama ağzım kulaklarımda :krizz: şimdi geldim anca kendimede haha yazıcam haha
Buna istikrar diyoruz bacıcanım :cokkomik: Zamanında görselleri alıp bir klasöre atmışım büyük ihtimalle konu açacaktım unuttum. Bugün hard diskleri kurcalarken gördüm dedim madem öyle nostalji yapalım :D Aslında çok daha komik şeyler vardı ama çekmemişim ya hatta yakın zamanlarda çok güldüğümüz şeylerde oldu ama işte kimbilir neredeler :) Bundan sonra yakaladığımı koyarım hiç acımam :cokkomik:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
86.059
:krizz: varyaaaa ne muhabbetler aman yarabbi kalayı yememek için bin takla atan ben haha yalnız bişe sölimmi gözlerimde yaşlı 21. Yaşımı görüşüm felan fisman hahahaha
Yaşa takılmış ya :D Şahmaran'ın seni hem ayrı bir sevip hem de tepelemeleri çok iyiydi ya sen de az değildin ama damarına damarına basıyordun haha Sılam'ın da çok tatlı anları var onlar nerelerde acaba :Help:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
86.059
Onun devamıda yine telefon aramaları falan vardı kız en son ne gülmüştüm onlarıda ekle hahahahahaha

Ayyy bi ara sitede her yorumun altına sen nurhayat ben zerrin hahahaha ezikmiyim diye geziyordum :krizz: biarada vasfiye teyze olmuştun hahahahahahahaha

Hahahahahaha aayy çok iyi haha

:krizz::krizz: kız kendini mi banlamak istiyorsun haha

hahahaha

One kız çorba tarifi hahahaha yalnız mutfak periliginde üstünde yine analiz yapmış bide :krizz: yoğurt çorbası ayran gönüllü hahahaha

hahahaha nk833 3310 gibi olmuşsun bacım hahahaha bilgisayarı yeni öğreniyordum diyip sıyrılmaya çalışayım hahahaha :katıldım:

hahahaha perşamba gibi hahahaha

:D kafası karışmış napsın haha

hahahahahaha sonra fonda sertap çalıyor ama haha

:krizz: sitedeki bütün işleri bana yaptırıyorlardı haha iş yoğunlugundan gözüm kör olduysa hahahaha

:krizz: heee hee kalsında ifşalar gelsin hahahaha :katıldım:

:krizz: ayyyyy yerimm @mügü
En son neye gülmüştün ya hatırlayamadım dur düşüneyim onu ama bir sürü şeye güldük ya

"Veeee nk kopar" demişim ya kesin o çorba analizini biri başlattı (kimbilir neler dedi :kriz: ) ama şaşkoloz ben olayın başını çekmemişim :lafdinle:

bitter_im

Kılıç Arslan
Mod + Site Yazarı
Tepki
76.032
Analı kızlı çorbası seven amaaaan kaynanayla görümceyle insanı çorba eden tipler :kriz:
En iyisi terbiyeli tavuk çorbası herhalde hem terbiyeli hem vitaminli... Dur tavukta olmadı dişi bu hayvan yani kız peşinde koşan bir tip olabilir :krizz:

Ben bi kabak çorbası aliyim en iyisi hahahaha

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
110.891

Yandı gençlik çorbaya göre adam seçerse hahahaha tavuk kadın Orda kahkaha atım :krizz: :krizz: :krizz: :krizz:

Kadını da tatlı ve yemeklere göre seçiyorlar dimi

bitter_im

Kılıç Arslan
Mod + Site Yazarı
Tepki
76.032
Buna istikrar diyoruz bacıcanım :cokkomik: Zamanında görselleri alıp bir klasöre atmışım büyük ihtimalle konu açacaktım unuttum. Bugün hard diskleri kurcalarken gördüm dedim madem öyle nostalji yapalım :D Aslında çok daha komik şeyler vardı ama çekmemişim ya hatta yakın zamanlarda çok güldüğümüz şeylerde oldu ama işte kimbilir neredeler :) Bundan sonra yakaladığımı koyarım hiç acımam :cokkomik:
Benim laptop giymeyeydi kimbilir ondada neler vardı haha bende hep ekran görüntüsü falan alırdım haha ayyy yandık desene çok dikkatli olmak gerekiyor :katıldım:
Yaşa takılmış ya :D Şahmaran'ın seni hem ayrı bir sevip hem de tepelemeleri çok iyiydi ya sen de az değildin ama damarına damarına basıyordun haha Sılam'ın da çok tatlı anları var onlar nerelerde acaba :Help:
Yaa tepelemeleri neler neler arada varya geceleri dalıyorum siteye bir muhabbetler okuyorum varya gül gül ölüyorum :katıldım:
En son neye gülmüştün ya hatırlayamadım dur düşüneyim onu ama bir sürü şeye güldük ya

"Veeee nk kopar" demişim ya kesin o çorba analizini biri başlattı (kimbilir neler dedi :kriz: ) ama şaşkoloz ben olayın başını çekmemişim :lafdinle:
:krizz: ayyy nk84 hahahahahaha hangi birini yazıyım Nefise Karatay hahahaha

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
86.059
Allah kahretmesin Sılam'ı patlatam derken ne buldum :kriz: Çilekli Sakız'ın "Şirinler Nasıl Çoğaldı?" konusundan

Ekran görüntüsü 2025-12-17 205051.png

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
86.059
Ben bi kabak çorbası aliyim en iyisi hahahaha
Şimdi bir şeyler derdim ama neyse yoruma çok açık bir çorba çeşidi :krizz: haha

Yandı gençlik çorbaya göre adam seçerse hahahaha tavuk kadın Orda kahkaha atım :krizz: :krizz: :krizz: :krizz:

Kadını da tatlı ve yemeklere göre seçiyorlar dimi
O kısımda ben de güldüm ya :krizz:
Benim laptop giymeyeydi kimbilir ondada neler vardı haha bende hep ekran görüntüsü falan alırdım haha ayyy yandık desene çok dikkatli olmak gerekiyor :katıldım:

Yaa tepelemeleri neler neler arada varya geceleri dalıyorum siteye bir muhabbetler okuyorum varya gül gül ölüyorum :katıldım:

:krizz: ayyy nk84 hahahahahaha hangi birini yazıyım Nefise Karatay hahahaha
Evet canım dikkat edip anında ekran görüntüsü alır koyarım :cokkomik: sizlerde görünce ekleyin ama

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar