Sitemiz....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nerissa

Daimi Üye
Tepki
326
Arkadaslar sıtemızde bısey dıkkatımı cektı.Herkes cok cok guzel konular acıyor.Çok faydalı seyler okuyor goruyorum.
Ama gordugum kadarıyla herkes sadece bakıp gecıyor.Sıtede bır pasıflık var anlayamadıgım.Acılan konulara bakıyorumda yazılan yanıt sayısı az yada hıc yok.
İnternette bır suru sıtelere bakıyorum gezınıyorum ama bızım sıtemız bana bıraz durgun geldı.Bır durgunluk var.Ben bunu sezdım.Bılemıyorum sızler ne dusunuyorsunuz ama bunlar benım nacızane fıkırlerım.
Şimdilik hoşçakalın sevgılerle.....

niha55

Daimi Üye
Tepki
1.156
Sana katlıyorum çoğu konular yorumsuz kalıyor yorumu bıraktım teşekkür bile edilmiyor demekki çoğu konu okunmuyor ama pasiflik demiyelim genede demekki gözden kaçırılıyor aslında durgun değildir sitemiz hatta çok canlıdır bazen bi durgunluk oluyor tabi.Ama coşuldumuda kimse durmaz yerinde yani.Konular konusunda katılıyorum sana.

OP
nerissa

nerissa

Daimi Üye
Tepki
326
Tesekkurler nihacım.Ben en azından elımden geldıgınce konuları okumaya calısıyorum.Bazende hepsını okuyamıyoum cunku sureklı yurt dısında bulunuyorum ıs sebebıyle.
Bu yuzdende kacırabılıyorum.Şimdilik cokta fazla yazacak bısey bulamıyorum aslında.Çunku demek ıstedıklerımı anladıgını bılıyorum.
Yınede burası herseyıyle guzel bır sıte.Sevıyorum burasını...
Sızlerı....

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Elimden geldiğince okuyorum ve yorumlarım çok oluyor.Öyle ki bazen çekiniyorum heryerde yorumum var diye.Ama sonra düşünüyorum konu hakkında fikrim varsa neden yorumumu esirgeyeyim ki diye devam ediyorum yorumlamaya.
Benim çekitim de çok yorum yapmamdandı ama yapmasam bu sitede olmamın ne anlamı var.Teşekkür butonlarını da kullanıyorum..Ama diğer yorumsuz ve sessiz kalan arkadaşlar da oluyor evet.:hihi:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.924
Bende fikrimi soylemek ıstıyorum.Bana gore benzer konuların aynı kısı tarafından farklı baslıklarla acılması bu durugunlukda oldukca etkılı bır faktor.Umuyorum kı kımse uzerıne alınmayacak ama orneklendırmek ıstıyorum.Mesela Magazın haberlerı.Hergun bırsuru konu acılması ve bır ıkı yorumla kalması yerıne sabıt bır konu olur ve yıne konu acmak ısteyeler burada vereceklerı haberlerı yazarlar.Ya da el emeklerımız de bır ornek verıp de altta bı kac yorum ya da sıfır yorumla kalması yerıne bu bolumde konu acmak ısteyen arkadasımız bır kac örnekle bırlıkde acar sa bana gore yorum daha fazla olur.
Yıne kendı bakıs açımla şunu soyleyebılırım.Dıyelımkı boyle bı konuya bakdım eger o model hosuma gıtmemısse sadece bı tesekkur butununa basıp cıkıyorum.Ama eger gıtmısse yorum yazıyorum.Bu boyle degıl de o konuda bırden fazla model olsa modellerı kıyaslamak fikir almak konu sahıbıne acaba şu şöylemıdır ya da şöyle olabılır mı seklınde sorular sormak ısterım.
Bana göre pasıflıgın baslıca nedenlerınden bırısı bu...

*Neşe*

Daimi Üye
Tepki
582
Ben siteyi ilk açtığımda ya konu başlıklarına bakıyorum yukardan yada foruma göz atıyorum yeni bir başlık görürsem açıp okuyorum.eğerki aynı konu başlığı altında birden fazla konu eklenmişse altta kalan diğer konular benim açımdan güme gidiyor.zaman açısından çok detaylı konulara girip bakamıyorum.eğerki;
günlük eklenen konuları aynı başlık altından birden fazla tutmazsak vede diğer konularada hergün birer konu eklenirse hem bizim açımızdan çeşitlilik olur hemde altta kalan konular olmamış olur.sitedeki konulardan faydalanmayı seven biri olarak nacizane bir öneri...:hhhhhh:

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.148
ben bütün konuları elimden geldiğince kaçırmamaya çalışıyorum, yorum yazmaya çalışıyorum ve genelde teşekkür butonuna basarım... Sitemize girmeden duramıyorum.. Sabah ilk işim sitemizi açıp bakmak, akşam neler olmuş kim ne yazmış bakarım..:)
gün içinde çok yoğun olduğumdan devamlı burda kalamıyorum ama saat başı gelir bakalım neler olmuş diyee... çünkü aklım hepp buurrddddaaaa... :hhhhhh: sizleri çok seviyorumm :eek: :iloveyou:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
:) ne yazıkki konu baya bi önceleri acılmış nerissam birde simdi görsen siteyi kopuyo vall -kop-kop
mesajlar repler tesekkürler kapan kapana valla :kptmya:

Sanırım bende bitterime katılıyorum..
Yorum yazan ellerinize sağlık,beğenilerinizi teşekkür butonu ve replerle gösterdiğiniz için teşekkür ederim..
İyiki varsınız,düşünceleriniz her zaman için bizler için önemli ve değerlidir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar