Sisley'den Celluli- Pro İnceltici Krem

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Sisley spor etkisi gösteren ilk inceltici ürünü Celluli- Pro`yu piyasaya çıkardı.

2rvxugk.jpg



Sisley’in, inceltici cilt bakım ürünleri arasında, bir ilki gerçekleştirdi. Formülünde yer alan Sisley’e özel bir bitkisel öz sayesinde, spor sırasında artan enerji kullanımının vücut üzerindeki inceltici etkilerini ortaya çıkaran bir ürün yarattı. Ürün vücuttaki portakal kabuğu ve yağ deposu görüntüsünü azaltan ve cilde çok daha sıkı, düzgün ve gelişmiş bir görünüm veriyor.Celluli-Pro İnceltici Kompleksi; inceltici ürünlerde gelinen son noktayı oluşturuyor.

Celluli-Pro’da aktif etken madde olarak yer alan pirinç peptit özü vücutta spor yapmış etkisini yaratıyor. Acı portakal özü, sedir yağı, Arnica ve Butcherbroom özlerinin inceltici etkileriyle birlikte sinerji içinde, ciltteki çukurlu görünümü azaltır ve düzgünleştiriyor. Yağ depoları en aza indirgeniyor. Siluet görünür bir biçimde düzgünleşiyor. Soya özü ve Rhattany özü cildin esnekliğini ve sıkılığını geliştiriyor. Vücutta belirgin bir incelmenin yanında sıkılık da sağlanıyor.

Celluli-Pro aynı zamanda içeriğinde yer alan bitkisel özler ve yağlarla cildi yeniliyor, nemlendirirken besliyor, yumuşatıyor ve canlılık veriyor. Tüm bunları yaparken serbest radikallere karşı koruyor ve güçlendiriyor. Ciltte mikro dolaşımı hızlandırarak ve hücresel değişimi artırarak incelmeyi kolaylaştıran ürünü kullanım sonucunda cilt kalitesi ve görünümü gelişiyor, sıkılığı artıyor. Cilt dokusu iyileşiyor, yumuşuyor ve kadifemsi bir hal alıyor.


Alıntıdır!


 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst