Sırat (Startv) 28 Şubat

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
ImageView.ashx

Sırat

YAPIMCI : LİMON YAPIM - Hayri Aslan

YÖNETMEN : Hatice Memiş

GENEL KOORDİNATÖR : Şule Başeskioğlu

GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ : Baybars Tekin

SANAT YÖNETMENİ : Nazlı Başeskioğlu

IŞIK ŞEFİ : Ümit Özcan

KOSTÜM SORUMLUSU : Feray Elif Elifi

ImageView.ashx


Galip Sancaktar
Rutkay Aziz


ImageView.ashx


Kenan Sancaktar
Tardu Flordun


ImageView.ashx


Ahmet Sancaktar
Caner Kurtaran


ImageView.ashx


Yusuf Sancaktar
İlker Kızmaz


ImageView.ashx


Firuze
Aslı Bayram


ImageView.ashx


Topal Salih Selman
Burak Altay


ImageView.ashx


Zeynep Esen Sancaktar
Gülşah Şahin


ImageView.ashx


Havva Perver
Tülay Bursa


ImageView.ashx


Canan Erkman
Başak Boran Oksal


ImageView.ashx


Ceren Çandar
Başak Parlak


Başrollerini Rutkay Aziz, Tardu Flordun, Caner Kurtaran, İlker Kızmaz, Burak Altay ve Aslı Bayram’ın paylaşacağı “SIRAT” yakında Star TV’de ekranlara gelecek.

Kendilerine ait çiftlikte hep beraber yaşayan, dışarıdan imrenilerek bakılan bir aile görünümündeki Sancaktar Ailesi için aslında hiçbir şey göründüğü gibi değildir. “Çekişmeler, intikam duygusunun ezdiği tutkular, ihanet ve aşk”ın konu alınacağı dizide bu sıra dışı ailenin sürükleyici hikâyesini izleyeceğiz.

Büyük bir titizlikle çekimlerine başlanan Sırat için Bursa’nın Gürsu ilçesinde özel bir çiftlik hazırlandı. Limon Yapım / Hayri Aslan yapımcılığında, yönetmenliğini Hatice Memiş’in üstlendiği dizi, bu çiftlik dışında Bursa’nın eşsiz mekânlarını da izleyicileriyle buluşturacak.
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
12593444.jpg


Sırat'a dahil oldu

başrollerini Rutkay Aziz, Tardu Flordun, Caner Kurtaran, İlker Kızmaz, Burak Altay ve Aslı Bayram’ın paylaşacağı "Sırat" dizisine Perihan Savaş da dahil oldu.


Yönetmenliğini Hatice Memiş’in üstlendiği dizinin “Çekişmeler, intikam duygusunun ezdiği tutkular, ihanet ve aşk”ın konu alınacağı çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlandı.

Rutkay Aziz’in canlandırdığı Galip Sancaktar’ın eşi Nesibe Sancaktar karakteriyle ekranlara gelecek olan Perihan Savaş, çekimler için önümüzdeki hafta Bursa’ya gidecek.

Hürriyet
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
40689_sirat.jpg

Sırat

Tarih: 2011-02-28 TV : STAR TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

Günah pusuda bekler…

Limon Yapım / Hayri Aslan yapımcılığında, yönetmenliğini Hatice Memiş’in üstlendiği, başrollerini Rutkay Aziz, Tardu Flordun, Caner Kurtaran, İlker Kızmaz, Burak Altay ve Aslı Bayram’ın paylaşacağı “SIRAT” 28 Şubat Pazartesi Star TV’de başlıyor.

Genel Hikâye

Varlıklı, saygın, dikkat çekici aile fertleri ile nam yapmış Sancaktar Ailesi için hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değildir. Ailenin tüm bireylerini avucunun içinde tutan bir baba, aileden zengin bir anne, birbirinden farklı üç erkek evlat ve ihtişamlı bir çiftlik hayatı… Sancaktar Çiftliği’nde, hayat iyisiyle kötüsüyle alışıldığı şekilde gitmektedir, ne olursa olsun bir arada…
Galip Sancaktar’ın ortanca oğlu Ahmet, mesleğine çok bağlı bir savcı, en küçükleri Yusuf ise doktordur. En büyükleri Kenan ise hayatında bir kere dahi âşık olmamış, varı yoğu yarış atları olan uçarı bir genç adamdır.
Şehre gelen yabancıyla birlikte hayatları değişmeye başlayacaktır…

1. bölüm özeti:
Sancaktar ailesi, Ahmet’in yedi yaşındaki oğlu Burak’ın sünnet düğününe hazırlanmaktadır. Hipodromdaki bir yarış sırasında Kenan ve Galip, neredeyse aynı anda, esrarengiz bir kadınla tanışırlar: Firuze Çetinel’le. İkisi de Firuze’nin cazibesine kapılmaktan kendilerini alamazlar. Firuze, aynı akşam, aile işletmesi olan Sarıkapı Lokantası’nı almak için talip olunca işler iyice karışacaktır.

Ahmet’e, babasının kirli işleriyle ilgili bir suç duyurusu dosyası gelir. Babasına dava açmaya karar veren Ahmet ile Yusuf büyük bir kavga ederler... Burak’ın düğünü son derece gergin geçecektir.

Künye :

YAPIMCI : Limon Yapım – Hayri Aslan
YÖNETMEN : Hatice Memiş
GÖRÜNTÜ Y. : Baybars Tekin
SENARYO : Funda Alp, A.Orçun Okşar, A.Burak Zeybek
MÜZİK : Tamer Çıray
OYUNCULAR : Rutkay Aziz (Galip Sancaktar), Tardu Flordun (Kenan Emir Sancaktar), Aslı Bayram (Firuze Çetinel), Caner Kurtaran (Ahmet Sancaktar), Burak Altay (Topal Salih), İlker Kızmaz (Yusuf Sancaktar), Perihan Savaş (Nesibe Sancaktar), Gülşah Şahin (Zeynep Esen Sancaktar), Şefika Ümit Tolun (Seniha Çandar), Başak Parlak (Ceren Çandar), Sadık Gürbüz (Gül Baba), Tülay Bursa (Havva Perver), Başak Boran Oksal (Canan Erkman), Duygu Gök (Eren Manyas).
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
sıratstar154.jpg

trans.gif

Sırat
trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 07.03.2011 20:00
trans.gif

Sancaktar ailesinin düzeni, Firuze’nin gelmesiyle alt üst olmuştur. Ailenin reisi Galip ve en büyük oğlu Kenan arasında ciddi bir rekabet yaratan bu kadın, ailenin ortanca oğlu Ahmet ve eşi Zeynep’in evliliğini bile tehlikeye sokacaktır. Galip, torunu Burak’la birlikte kaçan Zeynep’i durdurmaya çalışacaktır. Ailenin en küçük oğlu Doktor Yusuf ise hem ailedeki çalkantıları anlamaya çalışmakta hem de hastaneye kan revan içinde gelen İpek’in sırrını çözmeye uğraşmaktadır. Nesibe’nin yeğeni Ceren ile ailede bir sığıntı gibi yaşayan Salih arasında, gizli bir anlaşmaya dayanan tutku ise gün geçtikçe büyümektedir. Firuze’yi elde etmeye çalışan Galip ve Kenan’ın arasındaki rekabet nasıl ilerleyecektir? Kenan, Galip’in kurduğu tuzağa düşecek midir?
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
ImageView.ashx

Sırat



Tarih: 2011-03-21 TV : STAR TV Saat: 22:15Tür:Yerli Dizi




SIRAT
YENİ SAATİNDE!
Günah pusuda bekler…
Limon Yapım / Hayri Aslan yapımcılığında, yönetmenliğini Hatice Memiş’in üstlendiği, başrollerini Rutkay Aziz, Tardu Flordun, Caner Kurtaran, İlker Kızmaz, Burak Altay ve Aslı Bayram’ın paylaştığı “SIRAT” Pazartesi günleri Star’da!
4. bölüm özeti:
Nesibe, Galip’ten boşanmaya kesin olarak kararlıdır. Oğulları bu karar konusunda farklı görüşlere sahiptir. Küçük oğul Yusuf boşanmaya karşıyken, Kenan annesini desteklemektedir. Galip’se, boşanmanın, Firuze’ye kavuşmasını sağlayacağını düşünerek sevinir ancak Firuze’yi bu kadar kolay elde edemeyeceğini görünce öfkelenecektir.
Diğer yandan Ahmet, Kenan’a yeni bir avukat bulmuştur. Avukat Canan, Kenan’ı, babasına karşı ifade vermeye ikna etmeye çalışır ve Galip’le yüzleşerek tehdit eder. Galip, bu kadının işin peşini bırakmayacağını hissedecek, hıncını, Ahmet’ten çıkarmaya çalışacaktır. Bu sırada, Nesibe karşısına dikilerek hesap sorar. Galip’in acımasız tavrı, şeker hastası Nesibe’yi ölümün eşiğine getirecektir. Galip, zor durumdaki Nesibe’ye yardım edecek midir yoksa onun kendisini ortada bıraktığı gibi, kaderine mi terk edecektir?
Geçmişi hakkındaki gerçekleri, babasının kim olduğunu öğrenen Salih’se, bunca yıldır gerçeği kendisinden saklayanları köşeye sıkıştırır: O aslında bir piç değildir ve artık babası bellidir.
Bölüm, baba-oğul arasındaki epik bir karşılaşmayla son bulur: Bütün bu olanlara, hapishanede müdahale edemeyen Kenan, Canan’ın gözetiminde dışarı çıkar ve kaçarak, Firuze’ye evlenme teklifi etmeye hazırlanan babasıyla Firuze’yi basar. Babayla oğlun birbirlerine girdikleri olayın sonunda, Ferit, Firuze’yi savunmak için silahını çeker.
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
41424_sirat.JPG

Sırat



Tarih: 2011-03-28 TV : STAR TV Saat: 22:15Tür:Yerli Dizi




SIRAT
Günah pusuda bekler…
Limon Yapım / Hayri Aslan yapımcılığında, başrollerini Rutkay Aziz, Tardu Flordun, Caner Kurtaran, İlker Kızmaz, Burak Altay ve Aslı Bayram’ın paylaştığı “SIRAT” Pazartesi günü Star’da!
5. bölüm özeti:
Nesibe’nin ölümünden sonra Sancaktar çiftliği, sonu gelmeyecek gibi görünen bir yasa bürünmüştür. Ahmet ve Yusuf’un hayatlarında annelerinin ani ölümünün etkisi görülmeye başlamıştır. Kenan ise annesinin ölüm haberini hapishanedeyken almıştır. Annesine çok düşkün olan Kenan için bu haber tam bir yıkım olur. Annesinin zamansız ve ani ölümü, babasına olan nefretini bir kat daha arttırmıştır. Nesibe’nin ölümü ile Salih, annesi Havva’yı çiftliğe getirmiş ve Nesibe’nin odasına yerleştirmiştir. Bu durum Galip’le Salih arasında büyük bir kavgaya sebep olur. Çiftlikte bunlar olurken Canan, Kenan’ı hapisten kurtarmanın çarelerini aramaktadır. Canan’la işbirliğinde olan Ahmet ise babasını mahvedecek bir dava açmanın peşindedir. Galip’in bütün pisliğini bilen sekreterini, babası aleyhinde ifade vermeye ikna etmiştir. Bunu haber alan Galip ise önlemini almak peşindedir. Bahtiyar’a ne yapıp edip sekreteri susturma görevini vermiştir bile. Firuze ise gittiği seyahatten dönmez. Ferit’le yaptığı telefon görüşmesi ile Galip’in işini kısa yoldan halletmeleri konusunda fikir birliğine varırlar. Ferit bu planı uygulamaya sokar. Galip’i öldürmek üzere geldiği çiftlikte ummadığı bir şeyle karşılaşır.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst