Sıra sende Nihat

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.382
13587706.jpg

Sıra sende Nihat

Survivor yarışmasında dün gece gerçekleştirilen "Ada Konseyi"nde elemeye kalan Derya ile Tefik yarışını Derya kazandı. Derya, böylelikle Kıbrıs'ta gerçekleştirilecek finale gitmeye de hak kazandı.

Adadan geçtiğimiz hafta elenen Ebru Destan, twitter sayfasında dün gece Tefik'in elenmesini yorumladı. Destan, Nihat Doğan'ın yalnız kalmasına duyduğu sevinci şu sözlerle ifade etti; "Oh, ilahi adalet. Halk cevabını verdi. Kötülük kaybetti. Allaha şükürler olsun! Sıra sende N.D artık dedikodu yapamayacaksın! Nihat acaba şimdi ne yiyecek? Balık diye bağırmasını biliyordu. Artık Taner'in tuttuklarına bakar."

Arkadaşları için yarışacak

"Ada Konseyi"ndeki SMS yarışını kazanan Derya Büyükuncu, önceki sembol yarışlarında toplam 3 dokunulmazlık hakkı kazanmıştı. Ve dün gece "Ada Konseyi"nde kazanan isim olunca, Kıbrıs'ta gerçekleştirilecek final yarışmasına katılma hakkını da elde etmiş oldu. Konseyde Acun Ilıcalı, Büyükuncu'ya yarışlarda kazanması halinde istediği arkadaşını dokunulmazlık sembolleriyle koruyabileceğini söyledi. Derya Büyükuncu'nun kimi koruma altına alacağı merak konusu oldu.

Tefik: Hayat devam ediyor

Survivor'da elenen Tefik veda konuşmasında şunları söyledi; "Hayırlısı buymuş. Kalan arkadaşlara başarılar diliyorum. Derya da umarım olimpiyatlara gider ve ülkemizi temsil eder. Nihat'ı yalnız bıraktığım için üzgünüm. Başından sonuna kadar büyük bir maceraydı. Buraya kadarmış. Artık başka maceralara yelken açacağım. Hayata devam".

60 GÜNDE 14 KİLO

Survivor yarışmasında dün gece gerçekleştirilen "Ada Konseyi"nde yaklaşık 60 gündür adada kalan yarışmacıların kiloları ölçüldü.

KİM KAÇ KİLO VERDİ

Yaklaşık 60 gündür adada yarışan yarışmacılar dün geceki konseyde tartıldı. En çok kilo veren isim 14 kiloyla Taner Tarlacı ile Nihat Doğan oldu.

İşte yarışmacıların verdiği kilolar;

Taner Tarlacı 72 kg - Toplam 14 kg verdi

Nihat Doğan 60 kg - Toplam 14 kilo verdi

Derya Büyükuncu 86 kg - Toplam 10 kg verdi

Taçmin 53 kg - Toplam 10 kg verdi

Tefik 76 kg - 9 kg verdi

Özge 55 kg - 4 kilo verdi.

DERYA FİNALDE YARIŞACAK

Survivor yarışmasında dün gece gerçekleştirilen "Ada Konseyi"nde elemeye kalan Derya ile Tefik yarışını Derya kazandı. Derya, böylelikle Kıbrıs'ta gerçekleştirilecek finale gitmeye de hak kazandı.

TEFİK'İN SURVIVOR MACERASI

Arkadaşları için yarışacak

"Ada Konseyi"ndeki SMS yarışını kazanan Derya Büyükuncu, önceki sembol yarışlarında toplam 3 dokunulmazlık hakkı kazanmıştı. Ve dün gece "Ada Konseyi"nde kazanan isim olunca, Kıbrıs'ta gerçekleştirilecek final yarışmasına katılma hakkını da elde etmiş oldu. Konseyde Acun Ilıcalı, Büyükuncu'ya yarışlarda kazanması halinde istediği arkadaşını dokunulmazlık sembolleriyle koruyabileceğini söyledi. Derya Büyükuncu'nun kimi koruma altına alacağı merak konusu oldu.

Tefik: Hayat devam ediyor

Survivor'da elenen Tefik veda konuşmasında şunları söyledi; "Hayırlısı buymuş. Kalan arkadaşlara başarılar diliyorum. Derya da umarım olimpiyatlara gider ve ülkemizi temsil eder. Nihat'ı yalnız bıraktığım için üzgünüm. Başından sonuna kadar büyük bir maceraydı. Buraya kadarmış. Artık başka maceralara yelken açacağım. Hayata devam".

Hürriyet

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Tanerin dediği gibi uuuhhh yeeeaaaahhhhhhh çok iyi oldu Nihata bakalım şimdi ne yapıcak yalaka Tefik balık tuttukca nasıl iltifatlar yapıyordu yapmacık olduğu öylesine belliydiki şimdi aç kalınca nasıl yaklaşıcak diğerlerine görün bakın seyri alemi:1::1::1:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
Derya´nin kazanmasina nasil sevindim anlatamam. Favorim en bastan beri Derya. Nihat buda sana kapak olsun.
Bir lafi cok sinirimi bozmustu Derya icin "sampiyonlar unutulur ama kahramanlar unutulmaz" demisti. Görsün bakalim kendini kahraman sanan Nihat sampiyonlar unutuluyormus mu? :gelbenimle:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.382
Ben gönüllülerden biri kazansın diye düşünüyorum ama çok sevindim Derya'nın kalıp tırsık Nihat'ın tek kalmasına bakalım arkasından laf ettiği insanların elinden nasıl yiyecek o yiyecekleri Allah'ın sopası yok öyle yerli malı gibi kalırsın işte ortada oh canıma değsin -ciko

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
Ben gönüllülerden biri kazansın diye düşünüyorum ama çok sevindim Derya'nın kalıp tırsık Nihat'ın tek kalmasına bakalım arkasından laf ettiği insanların elinden nasıl yiyecek o yiyecekleri Allah'ın sopası yok öyle yerli malı gibi kalırsın işte ortada oh canıma değsin -ciko

Ay cok güldüm, akvaryum sefasi cokkomikti. :cokkomik:

Aslinda Taner´inde kazanmasini istiyorum ben.Ya Derya yada Taner kazansin bence. Daha cok Derya kazansin. :panter:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.382
Evet ya nasıl tırmanıyor duvara 2-3 kere izledim öldüm gülmekten duvarda resmim alemde isim diyor ya hakketten duvarda resmi oldu bu şekilde :gul:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
nk güldürdün beni yine. Ya o, o sözleri nereden buluyor ya? :deli:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.382
Kesin netten bulup kendine uyduruyordur o kamyon arkası sözlerini :hihi:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
Komik adam ya, bakalim yalniz kaldi simdi o sözleri kime söyleyecek. Tek basinada konusur.

Tefik karnini doyuruyordu, kendi bir tane balik tutmadi Derya´ya laf atiyordu, ilginc biri yani. :eek:ky:

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
Bence Taçmin in hala yarışmada olması çok saçma... Hep kayırmayla geldi buralara hakeden almalı ödülü... Taner olabilir mesela.. Derya nın ihtiyacı olduğunu sanmıyorum o paraya.. Taner i kişilik olarak hiç sevmiyorum ama hakettiğini düşünüyorum ödülü..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar