SİR AĞDA-----kozmetik

Katılım
3 Eylül 2010
Mesajlar
80
Tepki
80
Puan
18
Yaş
38
Konum
Azerbaycan
Neden Sir Ağda?

Tüm epilasyon yöntemleri içinde en sağlıklısı Sir Ağdadır. Diğer yöntemler tüy köklerinin güçlenmesine neden olur. Sir Ağda tüy köklerini zayıflatır ve düzenli kullanımla tüylerden kalıcı olarak kurtulmayı sağlar. Çünkü sir ağda klasik ağda gibi şeker içermediği için tüy köklerinin beslenmesine neden olmaz ve tüylerin zayıflamalarını ve daha yavaş uzamalarını hatta tamamen yok olmalarını sağlar. Batık ve kıl dönmesi oluşumunu azaltır.
Daha ucuz, daha hızlı ve daha hijyenik olduğu için sir ağdanın evde yapılması tercih edilir.
Kuaförlerde uygulanan ürünleri evlerde de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Özellikle evde kullanımı kolay ve daha uygun fiyata olan ürünlerimiz internet sitemizde mevcuttur.
Çam reçinesine alerjiniz yoksa sir ağdayı öneririz. Vücudunuzun birçok bölgesine sir ağdayı uygulayabilirsiniz. Tüylerin seyrelmesini ve uzun sürede çıkmasını sağlar. Diğer tüy alma uygulamaları; örneğin klasik ağda, kıl köklerini besler ve kılları azaltmaz. Jilet kıl köklerini beslemez ama daha yoğunlaşmasını sağlar. Bu yüzden en iyi seçim sir ağda’dır.
Ağda yapılacak cildin sağlam olması gerekir. Güneş yanığı, deride kesik, yara, çatlak varsa, çeşitli deri hastalıkları varsa ağda yapılmaz. Dermatolojik tedavi görüyorsanız veya şeker hastalığınız varsa sir ağda kullanımı için doktorunuza danışınız. Çok yaşlı ve derisi gevşek yapıda olan kişilerde sir ağda önerilmez.
Başlangıçta üç haftada bir yapılır. Üç - altı uygulamadan sonra 1-1,5 ayda bir yapmanız uygundur.
Buna gerek yoktur. Ağdanın içinde cildinize zarar verecek, kirlilik yaratacak veya rahatsızlık yapacak bir madde yoktur (klasik ağda şeker içerdiği için uygulamadan sonra yapış yapışlık hissi vererek rahatsız etmektedir).
Ayrıca ağdadan sonra uygulanan cilt temizleme yağı ve cilt temizleme yağlı mendil ile cildinizi temizlemeniz yeterlidir. Bebe yağına benzer bir formülü vardır ve cildinize iyi gelir. Ağdadan sonra iki saat boyunca duş yapmamanızı öneriyoruz. Deniz, havuz ve saunaya girilmemesi tavsiye edilir.

Erkekler Sir Ağda Yaptırabilir Mi?
Tabii evet. Bu tamamen keyfinize kalmış bir konudur. Erkeklere de elmacık kemikleri üzerindeki ve kulaklardaki kılların alınması için sir ağdayı özellikle öneriyoruz. Büyük şehirlerdeki bazı erkek kuaförleri bu yöntemi kullanmaya başlamıştır. Erkeklerde diğer vücut bölgelerinde de sir ağdanın kullanılmasının bir sakıncası yoktur. Yalnız, kılların yoğun olduğu bölgelerde kıllar makasla bir santime kadar kısaltılmalı ve ağdayı yapan kişi deneyimli olmalıdır. Erkeklerde skrotum (hayalar) bölgesinde cilt hassastır, bu nedenle bu bölgeye ağda yapılmasını kesinlikle önermiyoruz.
 

füreyya

Daimi Üye
Katılım
1 Eylül 2011
Mesajlar
2.315
Tepki
2.323
Puan
113
Konum
...
sir ağda çok farklı, ilk yaptığımda nefret etmiştim çünkü
sadece yağ ile temizlenebildiğini bilmiyordum:)
ama şimdi sirli hazır bantlar vazgeçilmezim.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst