Sipariş veren kadını taciz etti, işinden kovuldu

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
1424856373064.jpg


Sipariş veren kadını taciz etti, işinden kovuldu

Facebook’ta bir kadının yemek sipariş ettikten sonra servis elemanı tarafından taciz edildiğine dair paylaşımının ardından Bambi Kuruyemiş tacizciyi işten çıkardı, kamuoyundan özür diledi.

Bambi yetkilileri tacizciyi işten çıkardıklarını ve hakkında suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

M. Ö.'nün bu yazısı saat 13.30 itibariyle Facebook'ta 7 bin 454 defa paylaşıldı. Bambi Facebook sayfaları üzerinden bir özür notu paylaştı.

Paylaşımda tacizcinin sadece yedi gündür kendileri ile çalıştığını vurgulayan Bambi "kadına yönelik taciz ve şiddet olaylarının toplumumuzda onarılması güç yaralar açtığı böylesi bir dönemde bu üzücü olayın yaşanmasına sebep olan şahsın kurumumuzla olan ilişiğinin kesildiğini kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadesi kullanıldı.
OLAY NASIL GELİŞTİ?
M. Ö. 'nün Facebook üzerinden paylaştığı taciz olayı şu şekilde yaşandı:

Yemek sipariş sitesi üzerinden Bambi Kuruyemiş'ten verdiği siparişin ödemesinde sıkıntı yaşandı. İki defa denemenin başarısızlıkla sonuçlanması üzerine başka bir Bambi çalışanı M. Ö.'nün yaşadığı yere gelişinde ödeme gerçekleşti.

Olaydan birkaç saat sonra ödemeyi alan erkek çalışan, M. Ö.'ye taciz içerikli mesajlar atmaya başladı, taciz ve tehdit etti. M. Ö.'nün yaşadığı yeri ve telefonunu bildiğini belirterek tehdit ve tacizlerine devam etti.

M.Ö'nün ifadeleri şöyle; "Daha kapıdan görünüşüme bakar bakmaz ters bir tavır sergileyen bu kişiye, "yorucu oldu" dememle birlikte tedirgin anlar yaşamaya başladık. "Yorucu oldu, sana mı?" "Yoruldun mu yoksa sen?" gibi cümleleri tehditkar ve inanın korku salmak ister bakışlar, tavırlarla pekiştiren bu kişinin bu davranışlarına hiç korkmadan, direkt gözlerinin içine bakarak yanıtlar verdim"

'NE KADAR MUTLU OLDUN?'
'Kadınlar ne demek istediğimi daha iyi anlar, korkmamamla daha da nefret dolu gözler ve sözlerle bakan bu şahıs, pos cihazının parayı çekmesiyle bir zafere ulaşmışcasına bana hesap sorunca, "ben de çekmesine mutlu oldum" dedim ve istediğini alamayarak huzursuzluk içinde gitti. Hatta evde beni ziyarete gelmiş 2 arkadaşıma, yaşadığım olayın detaylarını anlatarak bu işin burada bitmeyeceğini hissettiğimi söyledim.

Saat 03:48'de, cep telefonuma gelen "ne kadar mutlu oldun?" mesajıyla başlayan taciz, çok kısa sürede ısrarcı aramalara, tehditlere, burnumdaki "pirsing"e, tipimle ilgili sarkıntı ve eleştirilere dönüştü'

KÜFÜRLER VE ARAMALAR DEVAM ETTİ
Genç kızın telefonuna kolayca ulaşan servis elemanı küfürle mesajlarla gece boyunca tacizini sürdürdü

'Savcılığa ve polise giderim' yanıtı da tacizciyi korkutmadı... Genç kızı son olarak 'Ölünü .....' gibi ağza alınmayacak küfürlerle tehdit eden servis elemanı, Sabah da telefonla aradı.

Polise gideceğini söyleyen M.Ö, "ben polisim zaten, ne olacak ki bana" yanıtını aldığını öne sürüyor.

Kaynak: Milliyet

 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst