Sinema Temalı Düğünler..

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
“ Mutlu sonla biten aşklar için sinema temalı düğünler dedik! "İyi dediniz, hoş dediniz de nasıl olacak?" diyorsanız; elbet verecek fikirlerimiz var bizim de... Düğün için farklı fikirler arayan, film aşığı çiftler bu yana gelsin bakalım! „

Masa Düzeninde Yaratıcı Detaylar

Değişik düğün organizasyonları arayan, yaratıcı ve aynı zamanda da sinema aşığı çiftler için masa düzeninden başlayalım. Film negatiflerini peçetelik olarak kullanarak, vazo yerine kocaman bir patlamış mısır kutusunu kır çiçekleriyle doldurarak, isim kartlarını klaket şeklindeki notluklara tutturarak, masa dekorasyonunda film makarası görünümünde objeleri tercih ederek düğününüze nostaljik bir sinema atmosferi kazandırabilirsiniz. Düğün organizasyon firmalarından yardım almayı ve onlara tam olarak ne istediğinizi anlatmayı unutmayın!

QgJQPj.jpg


Bunların Yendiğine Emin misiniz?

Gelelim düğün pastanıza! Sinema temalı düğün yapılır da ilginç düğün pastaları çıkmaz mı ortaya. Düğün pastası firmanıza istediğiniz modellerin fotoğraflarını mutlaka götürün. Film makaraları, patlamış mısır kutusu ve bir klaketten oluşan dev pastanız herkesi şaşkınlığa uğratacak. Hele de üzerinde sinema imgesi taşıyan minik figürlerin olduğu cupcakeleri gördüklerinde değmeyin keyiflerine...

XYydb5.jpg


Böyle Davet Edilmeye Alışmalılar

Zaman zaman değişik davetiye örnekleri görmeye alışsalar da, bir sinema biletiyle ya da negatif makarasının içerisinden çekerek çıkarttıkları bir not ile düğününüze davet edildiklerinde çok şaşıracak ve heyecanlanacaklar. Bütün ilginç düğün davetiyeleri gibi bu davetiye de onlara vadedilenlerin bir sinyali olacak. Sinema biletleri film negatifleri ve makaralar kullanılmaya başlandığı gibi klaket davetiye de uzun zamandır çokça tercih edilen seçenekler arasında. Seçtiğiniz düğün davetiyesi firmasına istediklerinizi görsellerle iletmeyi unutmayın!

b4jyvm.jpg


Nikah Şekeri Biraz Tuzlu Galiba

Bir sinema klasiği olan patlamış mısırın kokusu sizin de burnunuza geldi, hadi itiraf edin. Böyle bir düğüne de buram buram patlamış mısır kokusu yakışmaz mı zaten? Şöyle düşünün kocaman bir patlamış mısır arabası düğün mekanınızın bir köşesinde duruyor. Önceden hazırlanmış hediyelik popcorn kutularınıza sıcacık mısırlar doldurulup davetlilerinize ikram ediliyor. Birbirinden değişik nikah şekeri modelleri bulabileceğiniz nikah şekeri ve hediyelik firmalarımız bu basit isteğinizi kolayca yerine getirebilir!

dqoXLp.jpg


Alaska Frigocu Geldi!

Sinema salonlarının tanıdık sesi ve tadı Alaska Frigo! Film arası olur olmaz salona giren görevlinin boynunda asılı duran sepetin içinde neler olduğunu merakla beklemez miydik hepimiz? Düğününüzde bir catering firmasından yardım alarak davetlilerinize patlamış mısır, alaska frigo, sarı leblebi ve birbirinden güzel şekerlemeler gibi sinema salonlarının vazgeçilmez tatlarını ikram edebilirsiniz.

5R4YN5.jpg


İçinizde Yatan Yıldız

Değişik düğün hediyeleri fikri arıyorsanız bunu çok seveceksiniz. Düğününüzün afişini tasarlayın. Evet adeta bir film afişiymişçesine... Dilerseniz beğendiğiniz bir fotoğrafınızı kullanın bunun için, dilerseniz düğün için hazırlayacağınız masa düzeninin bir tablosu olsun üzerindeki... Davetlilerinize o günün unutulmaz bir hediyesi olarak verebileceğiniz bu hediye evinizin duvarlarını da süslemeyi hak edecek!

AYE3OB.jpg

 

Ekli dosyalar

  • 1.jpg
    1.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 38
  • 2.jpg
    2.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 38
  • 3.jpg
    3.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 36
  • 4.jpg
    4.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 37
  • 5.jpg
    5.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 39
  • 6.jpg
    6.jpg
    85,9 KB · Görüntüleme: 37

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst