Sıkı vücutlara Nivea Q10

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
`NIVEA Q10 Sıkılaştırıcı Vücut Losyonu` yenilendi, yenilenme sırası kadınlarda!

27_27042010125325.jpg


NIVEA Q10 Sıkılaştırıcı Vücut Losyonu, günlük koşuşturmanın içinde yapılan her türlü hareketin sağladığı vücut sıkılaştırmasını hızlandırarak, kadınları daha formda ve ince bir görünüme kavuşturuyor. Formülündeki koenzim Q10 miktarını iki katına çıkararak sıkılaştırma özelliğini artıran ürün, formda kalmak isteyen kadınlara “yenilenme” şansı sağlıyor.

NIVEA Q10 Sıkılaştırıcı Vücut Losyonu; yaş, stres ve çevresel faktörler nedeniyle, yıllar geçtikçe elastikiyetini kaybeden cildin koenzim Q10 miktarını artırarak, sadece iki haftada gözle görülür derecede sıkılaştırıyor. Losyon, içerdiği Q10 ile cildin enerji toplamasını hızlandırırken, bergamut, yasemin, gül, sandalağacı ve kaşmir özlerinin birleştiği yeni kokusuyla kullananları zinde tutuyor.

NIVEA, dünyaca ünlü fitness ve beslenme danışmanı Sarah Maxwell ile yaptığı işbirliği çerçevesinde, güzelliğine ve sağlığına önem veren kadınlara formda kalmak için pratik yollar öneriyor. Günlük yaşamda gerçekleştirilen birkaç dakikalık egzersizlerin bile vücutta çok büyük değişikliğe neden olduğunu söyleyen Maxwell, egzersizlerin vücudun sıkılaşmasındaki önemli rolünü vurguluyor.

NIVEA Q10 Sıkılaştırıcı Vücut Losyonu’nun yararlarına değinen Maxwell, “Nemlendirici ve enerji eksikliği duyan cilt daha kolay sarkıyor. Bu nedenle cilt bakımı cildin sarkmaması için büyük önem taşıyor. Vücudun doğal yapısında bulunan koenzim Q10, elastikiyetini kaybeden cildin toparlanmasına yardımcı oluyor. 2 kat Q10 içeren NIVEA Q10 Sıkılaştırıcı Vücut Losyonu’nun kullanımı ise cildin 2 haftada toparlanmasını sağlıyor” diyor.

Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst