Sıkı vücudum olsun diyorsan..

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Hedef kilonuza ulaştığınız halde görüntünüzden memnun değilseniz, bunun nedeni büyük ihtimalle vücudunuz oluşan sarkmalar.Ancak merak etmeyin! Bu 10’lu size vücudunuz tekrar sıkılaşmasında yardımcı olacak


Uzmanlar vücudun deniz tuzuyla ovulmasının kan akışını hızlandırarak yeniden elastikiyetini kazanabileceğini söylüyor. Haftada 3 kez duştayken vücudunuzu deniz tuzuyla ovmayı deneyin.

Sarkmalar için üretilmiş kolajen içerikli kremler vücudun toparlanmasında etkilidir. Ancak yine de etkisi kişiden kişiye fark edebilir.

Sarkan bölgeler için uygulanacak özel masaj terapileri bu bölgelerin sıkılaşmasına yardımcı olur.

Spa merkezlerinde uygulanan yosun terapisi de bir başka etkili yöntemdir.

Ağırlık çalışarak vücudunuzun toparlanmasını sağlayabilirsiniz. Erkeksi ve kaba bir görünüm ortaya çıkmasından korkuyorsanız, endşelenmeyin! Hafif ağırlıklarla haftada üç gün yapacağınız çalışma yalnızca sıkılaşmanızı sağlar.

Vücudun elastik olması için suya ihtiyacı vardır. Vücudunuz sıkı ve canlı olmasını istiyorsanız mutlaka günde 6 bardak su içmeyi ihmal etmeyin.

Birçok vücut sabunu ve losyonu içinde sülfat barıdırır. Eğer cildinizi sıkılaştırmak istiyorsanız, marketlerden içinde sülfat olmayan ürünleri satın almalısınız.

Uzmanlar günde en az 5 taze sebze veya meyve yenilmesi gerektiğini söylüyor. Bu sebze ve meyveler bol su içermeleri bakımından vücudunuzun sıkılaşmasına da destek oluyor.

Eğlenerek de sıkılaşabilirsiniz.Haftalık sporunuzun içine mutlaka jimnastiği ekleyin ve bunu haftada 3-4 defa yapın.

Bu yöntemlerden sonuç almak için en az 6 ay sabretmelisiniz. Yine de sonuç alamıyorsanız doktorunuza danışarak vücut sıkılaştırıcı amelyatları deneyebilirsiniz.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst