Sigara İçmek ve Güzellik

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Sigara içmek ve güzel bir kadın olmak… Aslına bakarsanız bana göre bu tamamen bir çelişkiden öteye geçmeyen bir durumdur. Neden mi?

3048-sigara-icmek-ve-guzellik.jpg


Açıklayayım…

Öncelikle bu durumun benim gözümde sadece kadınla yönelik olmadığınızı bilmenizi isterim. Yazacağım her satır bir erkek içinde geçerlidir.

Elinizde bir sigara ve size göre rahatlatıcı bir etki verdiğinden mutlu olduğunuz bir an… Aslında içinize çektiğiniz duman sonucunda bedeninizdeki hücre ölümlerine bağlı olarak bedeninizin uyuşmasıdır sonuç olarak elde ettiğiniz duygu. Elbette ki yazımızın içeriğini bu oluşturmayacak. İçeriğimiz sigara kullanıyor olduğunuz sürece ne kadar itici bir kişilik olabileceğinizle ilgilidir.

Normal zamanlarda bir kül tablası eminim sizinde hoşunuza gitmeyen bir tablodur. Peki, ya sigarayı içtikten sonraki nefes kokunuz? Buna ne diyeceksiniz. Aramızda kimileri nefes tazeleyen sakızlardan veya spreylerden bahsediyor. Ancak bilmediğiniz bir şey var. Burnunuz… Nefes alıp verdiğinizde bu ağır koku inanın ne kadar güzel olduğunuzun önemini bir anda ortadan kaldırır. Elbette bu durum, sigaraya karşı hassas olan ve içmeyen insanlara özgü bir etkidir. Dünyamızın temizliğine önem vermenizden ziyade yaşamın tadını almanız için mantıklı olanı yapmalısınız ve bir an önce sigaradan vazgeçip hayatı dolu dolu yaşarken Derin bir soluk nefes çekmelisiniz ciğerlerinize.

Bu yazıyı sosyal yaşama katkıda bulunmak için yazdığımı belirtmek isterim.

Tayfun ALTAY

Alıntıdır!
 

Dilar

Aktif Üye
Katılım
21 Ağustos 2010
Mesajlar
428
Tepki
247
Puan
43
Konum
yurtdisi
sigaranin s'sini bile sevmem Allah yardim etsin icenlere bir an once birakirlar insallah.tesekkürler paylasim icin:hhhhhh:
 
H

Hera

Misafir
Sevmiyorum yanımdan geçen biri veya çen biri le konuşurken ağzından saçın dan duyuyorum o kokuyu İçmeyene daha zor oluyor Allah tan eşimde içmiyor Teşekkürler Paylaşım için..
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst